Αναρρίχηση, παιδική αυτοάμυνα και θεατρικό παιχνίδι στο πρόγραμμα του Tripolis Sports Camp

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζουμε το υπερήφανο και αξιόλογο έργο μας για 3η συνεχόμενη καλοκαιρινή χρονιά στο Tripolis Sports Camp. Μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων αλλά και συνεργασιών συνεχίζουν να υπάρχουν στο ανανεωμένο πρόγραμμα του πρότυπου camp της Αρκαδίας και της Τρίπολης.

Έχοντας στο πλευρό μας μια ομάδα ειδικών γυμναστών και παιδαγωγών, με αμέριστη αγάπη προς τα παιδιά, πάθος, ήθος και ευχαρίστηση, το Tripolis Sports Camp μπορεί να καυχιέται για τα χαμόγελα και την ευχαρίστηση που αφήνει στις παιδικές ψυχές , μετά από το τέλος κάθε ημέρας.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η παιδική αυτοάμυνα, θα διδάσκεται στο Tripolis Sports Camp από τον top Instructor κ. Δημήτρη Σταθάκο (Expert 2, IKMF) και  θα είναι ένα από τα βασικότερα αθλήματα, που θα στελεχώσουν το πρόγραμμα του πρότυπου camp της Τρίπολης και της Αρκαδίας. Η παιδική αυτοάμυνα δεν είναι απλά, άλλη μια πολεμική τέχνη. Τα παιδιά διδάσκονται τρόπους αντιμετώπισης, και αποφυγής λεκτικής, ψυχολογικής ή σωματικής βίας τόσο στο σχολείο, όσο και στο δρόμο, Η σωστή μέθοδο των πτώσεων χωρίς τραυματισμό, η επίγνωση του περιβάλλοντα χώρου, η ισορροπία και ο σωστός προσανατολισμός είναι μερικά από αυτά που οι μικροί μας φίλοι θα διδαχτούν κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους αθλητικών διακοπών, δίπλα μας.

Για 2η χρονιά ο Tripolis Sports Camp θα δώσει  περισσότερη διασκέδαση, ενεργητικότητα αλλά και εκγύμναση μέσα από την πιο extreme και ασφαλή δραστηριότητα. Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων του Νομού Αρκαδίας (ΣΑΟΟ) θα ενώσει τις αθλητικές του δυνάμεις με το Tripolis Sports camp με στόχο να μάθει στους μικρούς μας φίλους μερικά από τα μαγικά μυστικά της Αναρρίχησης . Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με μηδενική επικινδυνότητα, του ΣΑΟΟ Τρίπολης και με γυμνάστρια – προπονήτρια την κα. Ρουμελιώτη Χριστίνα  οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν αναπτύσσουν τη γενναιότητα και την ικανότητα προσαρμογής σε δύσκολες συνθήκες, θα γυμναστούν και θα γεμίσουν η ψυχή τους με ενέργεια και όμορφες εικόνες! Η έξυπνη εστίαση στον στόχο, ο συντονισμός των χεριών και των ποδιών απαιτεί πειθαρχία και συγκέντρωση για να επιτευχθεί ο στόχος. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την κορυφή

Η δημιουργική απασχόληση αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους για το φετινό πρόγραμμα μας.  Φέτος μια καινούρια συνεργασία ανοίγει πανιά για καινούριες περιπέτειες σε πάρα πολλούς κλάδους της παιδαγωγικής. Το πρότυπο camp της Αρκαδίας και της Τρίπολης, το Tripolis Sports Camp έχει την τιμή να συνεργάζεται φέτος με τον ΤΕΧΝΟΤΟΠΟ και την κα. Γκιντώνη Χριστίνα. Η παιδαγωγική της κατάρτιση, οι σπουδές της στην Ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης του νέου Ελληνικού θεάτρου “Γιώργου Αρμένη” καθώς και η βράβευση της από την Unesco μας οδηγεί σε ασφαλή μονοπάτια εξέλιξης του καλοκαιρινού μας αθλητικού Camp. Στο φετινό Tripolis Sports Camp στοχεύουμε κυρίως στην καλλιέργεια και αλλά στην ψυχαγωγία των παιδιών .Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες βιωματικού χαρακτήρα, όπου τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους. Οι δραστηριότητες μας δε θα αναλωθούν μόνο στη ζωγραφική και τις χειροτεχνίες αλλά όλα τα παιδιά θα λαμβάνουν μέρος σε ποικίλες δράσεις όπως : θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητικό παιχνίδι και αφηγήσεις παραμυθιού με μουσικοκινητικές δραστηριότητες.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από την κορυφή στην καλοκαιρινή μας διασκέδαση, μέσω των αθλημάτων και όχι μόνο.
Ελάτε μαζί μας στο Tripolis Sports Camp για να φτάσουμε στην κορυφή…..
Σας περιμένουμε …

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top