Η παρουσίαση της ΕΠΕΤΙΑΚΗΣ εμφάνισης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη

Αύριο Κυριακή 9/6/2019 και ώρα 11:00 στην υπέροχη εγκατάσταση του Αρχοντικού Καλτεζιώτη, δίπλα από την πισίνα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για την καινούρια χρονιά.

Η φετινή εμφάνιση έχει ειδικά σχεδιαστεί προς τιμή των 50 χρόνων λειτουργίας του μεγάλου χορηγού του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, του κοσμηματοπωλείου “Μπαντούνας  Ρολόι – Κόσμημα”.

Η παρουσίαση της, θα γίνει στο καλοκαιρινό party των αθλητών της ακαδημίας της ΑΕΚ Τρίπολης, όπου και επίσημα ανοίγει η καλοκαιρινή περίοδος του ομίλου τένις. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν όλα τα παιδιά της ακαδημίας που έπαιξαν στο 13ο εσωτερικό τουρνουά διπλών του ομίλου και θα γίνει η ομαδική φωτογράφιση όλων των αθλητών. Τέλος στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι λιλιπούτιοι φίλοι μας από τους συνεργαζόμενους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία της  πόλης μας, όπου ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης δραστηριοποιείται.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης καλούν όλα τους τα μέλη και τους φίλους του αθλήματος να μας τιμήσουν με την παρουσία τους  στο καλοκαιρινό party της Ακαδημίας μας .

Σας περιμένουμε….

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top