4×4 για τα 12άρια της ΑΕΚ Τρίπολης (Τένις) στην Σπάρτη

sparti agoria12aria
Share on facebook
Share on twitter
Share on print

Συνεχίζονται οι ψηλές αγωνιστικές πτήσεις για τα παιδιά του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, και αυτό το καλοκαίρι. Σε τουρνουά που έγινε στη Σπάρτη και πιο συγκεκριμένα στο Sparti Tennis Club η ομάδα των αγοριών κάτω των 12 ετών διέπρεψε καταλαμβάνοντας όλες τις πρώτες θέσεις των μεταλλίων.

Πιο συγκεκριμένα τα αγόρια της ΑΕΚ Τρίπολης (Δημητρέλης, Μανώλης, Παπαγιαννόπουλος και Γιαννούλης) έδωσαν αγώνες με αθλητές από την περιοχή της Λακωνίας και κατάφεραν να περάσουν στην τελική τετράδα του τουρνουά , όπου έχει γίνει πλέον αγωνιστικός θεσμός για τον όμιλό της ΑΕΚ Τρίπολης.

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Δημητρέλης Μιχάλης , όπου επικράτησε στον τελικό του Μανώλη Δημήτρη, ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι αρκετών διακυμάνσεων με 2-0 σετ (54 42). Ο Μανώλης για την είσοδό του στον μεγάλο τελικό είχε επικρατήσει στα ημιτελικά του Παπαγιαννόπουλου Δημήτρη με 2-1 σετ (24 42 10-6). Τις δύο τρίτες θέσεις του ταμπλό κατέλαβαν από κοινού Ο Γιαννούλης Γιώργος , όπου ηττήθηκε από τον Δημητρέλη στα ημιτελικά με 2-0 σετ (24 14) και ο Παπαγιαννόπουλος.

Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν σε όλα τα παιδιά του ομίλου για την προσπάθεια τους καθώς και στους διοργανωτές για την άρτια διοργάνωση τους.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top