2ος στο Acropolis και no 59 στην ΙΤF ο Ζωγραφάκης

Στο μεγαλύτερο τουρνουά seniors στην Ελλάδα, και από τα μεγαλύτερα Διεθνή τουρνουά, αυτό του Acropolis συμμετείχε για ακόμη μια φορά ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τον αθλητή της τον Δαβίδ Ζωγραφάκη, ο οποίος για ακόμη μια φορά εξέπληξε όλους με την επίδοσή του.

Σε 16άρι ταμπλό ο Ζωγραφάκης πέρασε τον πρώτο γύρο με bye αφού ξεκίνησε σαν no2 του ταμπλό και στον επόμενο γύρο αντιμετώπισε επιτυχημένα τον Αλέξανδρο Ζαφειρόπουλο με 2-1 σετ. Στην τετράδα του τουρνουά ο Ζωγραφάκης επικράτησε του no4 του ταμπλό, του αθλητή Βασίλη Καρυώτη με 2-0 σετ. Στον τελικό του Acropolis 2019 αντίπαλός του ήταν ο Παναγιώτης Καλογερόπουλος no3, από τον οποίο και ηττήθηκε με 2-0 σετ κατακτώντας έτσι την 2η θέση του τουρνουά. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Με αυτή του την επιτυχία ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης έκανε Ρεκόρ καριέρας και ανέβηκε στο no59 της Παγκόσμιας κατάταξης στους seniors άνδρες άνω των 35 ετών. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την βαθμολογία της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΕΝΙΣ (ITF) για τον αθλητή της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Οι κόποι της σκληρής δουλειάς καθ όλη την διάρκεια των ετών ανταμείβονται για τον Δαβίδ, και εμείς σαν όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης τον συγχαίρουμε δημοσίως και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, καλή επιτυχία στα επόμενα καλοκαιρινά τουρνουά και πάντα να επιμένει και να υπομένει την μοναξιά του αθλητισμού. Πολλά συγχαρητήρια !!!

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top