Αποτελέσματα εσωτερικού τουρνουά Juniors “Game Of Thrones” 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το εσωτερικό τουρνουά διπλών στην κατηγορία των juniors του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Το τουρνουά με την ονομασία Game Of Thrones 2019 είχε εορταστικό χαρακτήρα μιας και συνοδευόταν από μια καινούρια καινοτομία βαθμολογούμενου τουρνουά που η ΑΕΚ Τρίπολης λειτούργησε για πρώτη χρονιά.

Οι κατηγορίες ήταν διευρυμένες σε σχέση με προηγούμενα τουρνουά καθώς πάνω από 80 παιδιά έλαβαν μέρος, Οι κατηγορίες ήταν κόκκινου, πορτοκαλί, και Πράσινου επιπέδου, αναφορικά με τις ακαδημίες. Οι υπόλοιποι αθλητές μας συμμετείχαν στις κατηγορίες 10 – 12 και 14- 16 ετών.

Την τιμητική τους για ακόμη μια χρονιά είχαν οι συνεργαζόμενοι παιδικοί σταθμοί με τους μαθητές τους, οι οποίοι έλαβαν μέρος στο εσωτερικό μας τουρνουά. Πιο συγκεκριμένα στις απονομές έλαβαν μέρος ο παιδικός σταθμός της Ι.Μ Μαντινείας και Κυνουρίας “Η Ζωοδόχος Πηγή”,  το κέντρο προσχολικής αγωγής “Μελί – Μελό” και το ιδιωτικό νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός σταθμός “To Καραβάκι”. Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου ο κ. Βαλασόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Καγιάννης, η Έφορος του τένις κα. Θεοφιλοπούλου, ο Έφορος του Ποδοσφαίρου κ. Νίκου, ο Υπευ. του Ποδηλατικού τμήματος κ. Φαρφαράς, οι χορηγοί μας κ.κ. Μπαντούνας Νίκος και Κοσμίδης Σωκράτης.

Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1η Θέση: ΜΕΓΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΒΛΑΜΗ ΜΕΛΙΝΑ

2η Θέση: ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ – ΚΟΥΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

3η Θέση: ΚΑΤΣΙΠΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΜΕΓΚΟΥ ΜΑΡΙΤΙΝΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1η Θέση: ΒΛΑΜΗ ΣΟΦΙΑ – ΞΟΥΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

2η Θέση: ΤΣΟΥΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

3η Θέση: ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΕΚΤΟΡΑΣ- ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

1η Θέση: ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΣΙΑ

2η Θέση: ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ – ΝΤΑΓΙΑΝΤΗ ΡΟΥΜΠΙΝΗ

3η Θέση: ΝΤΕΡΟΥ ΠΕΓΚΥ – ΣΤΡΑΤΙΓΗ ΕΒΙΝΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 10 – 12 ΕΤΩΝ

1η Θέση: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΓΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

2η Θέση: ΚΟΤΣΩΝΗ ΕΛΕΝΗ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

3η Θέση: ΜΠΑΡΟΥΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14- 16 ΕΤΩΝ

1η Θέση: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ – ΒΙΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

2η Θέση: ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – ΚΟΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

3η Θέση: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΕΥΑ – ΠΑΝΣΕΛΗΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Οι απονομές του τουρνουά έγιναν σε εορταστικό κλίμα στο Kids Summer Opening Party του ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που έγινε στο αρχοντικό Καλτεζιώτη, προσφορά, του κ. Κοσμίδη Σωκράτη, ο οποίος για ακόμη μια χρονιά μας παραχώρησε την αίθουσα του ξενοδοχείου. Η βοήθεια της Οικογένειας Καλτεζιώτη αλλά και του κ. Κοσμίδη στην λειτουργία του ομίλου μας είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό. Το επόμενο εσωτερικό τουρνουά στην κατηγορία των juniors θα γίνει τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα είναι στα πλαίσια μονών αγώνων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τις απονομές και την εκδήλωση μπορείτε να πάρετε από το Φωτογραφείο του κ. Γιάννη Αλειφερόπουλου

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου μας θα ήθελε να συγχαρεί όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο 13ο εσωτερικό τουρνουά διπλών με την ονομασία Game Of Thrones 2019 και θα θέλαμε να τους ευχηθούμε από καρδιάς καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top