Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ομίλου μας στο ΔΑΚ Τρίπολης / vid – pics

Οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων της ΑΕΚ Τρίπολης έπιασαν δουλειά προκειμένου να προετοιμαστούν για τις επίσημες διοργανώσεις που ακολουθούν το επόμενο διάστημα και στις οποίες για μια ακόμη σεζόν οι στόχοι είναι υψηλοί.

Παρουσία πέρα από τους ίδιους του αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης και το προπονητικό των Γιώργου Παπαδόπουλου και Ηλία Γιαννακόπουλου, έδωσε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος καθώς και η έφορος του τμήματος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολη κα Ελένη Θεοφιλοπούλου. Η προπόνηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 09:30 και περιλάμβανε ένα έντονο πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Νωρίτερα όμως ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης αλλά και η έφορος του τμήματος κα Θεοφιλοπούλου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στους αθλητές και αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν δημιουργήσει οι προπονητές του Ομίλου ΑΕΚ, θα περιλαμβάνονται για τις επόμενες τρεις εβδομάδες εντατικές προπονήσεις που τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδες θα είναι διπλές (πρωί και απόγευμα), έτσι ώστε οι αθλητές και αθλήτριες στις αρχές Σεπτεμβρίου οπότε και θα αρχίσουν οι κανονικές προπονήσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, να είναι πανέτοιμοι.

Βαλασόπουλος: «Μια χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες».

Από την πλευρά ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση για το υπόλοιπο της τενιστικής σεζόν του αγωνιστικού τμήματος του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το τμήμα Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ξεκινάει την αγωνιστική περίοδο και αθλητική χρονιά. Συγκεντρωθήκαμε σήμερα πρώτη μέρα τα νέα παιδιά που είναι μαζί μας. Υποδεχθήκαμε σήμερα το νέο μας προπονητή Ηλία Γιαννακόπουλο ο οποίος όπως ξέρετε είναι ένα παιδί μέσα από τις τάξεις της ΑΕΚ. Ξεκίνησε αθλητισμό από ηλικία 5 χρονών από το Τένις της ΑΕΚ και σήμερα είναι ένας φτασμένος νέος, πτυχιούχος στη Γυμναστική Ακαδημία με ειδικότητα την Αντισφαίριση. Έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας και τον καλωσορίζουμε. Ταυτόχρονα καλωσορίσουμε όλους αυτούς που για άλλη μια χρονιά θα προσπαθήσουν μαζί μας.

Είναι μια χρονιά η οποία είναι διαφορετική από τις προηγούμενες πιστεύω. Είναι μια χρονιά αλλαγών σε κάθε επίπεδο και αυτό που για άλλη μια χρονιά θα προσπαθήσουμε είναι ότι θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να έχουμε υποδομές. Το μεγάλο πρόβλημα στην Τρίπολη είναι ότι υστερεί στις υποδομές. Πρέπει η πολιτεία, η αυτοδιοίκηση, οι σύλλογοι να φροντίσουν να αποκτήσουν περισσότερες αθλητικές υποδομές, γιατί ο χώρος που πρέπει να βρίσκονται τα παιδιά μας είναι τα γήπεδα.

Να σηκωθούν από τους καναπέδες τους και να αφήσουν τους υπολογιστές και τα tablet τους και να γεμίσουν τα στάδια. Για να γεμίσουν στάδια πρέπει να υπάρχουν στάδια και δυστυχώς κάθε χρόνο είμαστε φτωχότεροι. Ελπίζω ότι αυτή τη χρονιά θα γίνουμε καλύτεροι και ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην έχουμε τραυματισμούς, να μην έχουμε παιδιά τα οποία θα ταλαιπωρηθούν από την έλλειψη σωστών υποδομών. Θεωρώ ότι και αυτή η χρονιά θα είναι μια χρονιά που θα φέρει μετάλλια στην ΑΕΚ Τρίπολης. Πέρυσι για την ΑΕΚ Τρίπολης ήταν μια επιτυχημένη περίοδο. Το ποδόσφαιρο ανέβηκε κατηγορία. Το Τένις έφερε Βαλκανικό μετάλλιο. Η Ποδηλασία έφερε δεύτερο Βαλκανικό μετάλλιο. Το Πίνγν-Πονγκ ανέβηκε με συμμετοχή πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική. Ήταν μια χρονιά γεμάτη ΑΕΚ».

Παπαδόπουλος: «Μια χρονιά με υψηλούς στόχους»

Ο αρχή-προπονητής του τμήματος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου, εν’ όψει των έντονων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Με τη σειρά του ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Τα παιδιά ξεκίνησαν σήμερα την πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Στόχο έχουμε να ανοίξουμε τα «φτερά» μας επιτυχημένα για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου. Σ’ αυτό το 15νθήμερο που θα διανύσουμε οι παίκτες μας δουλεύουν μια γρήγορη προετοιμασία, γι’ αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει από το Σεπτέμβριο και μετά με ένα δύσκολο τρίμηνο γεμάτο αγώνες, οπότε πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γιατί προερχόμαστε από Καλοκαιρινές διακοπές. Σίγουρα δεν μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες. Μιλάμε για παιδιά που ναι μεν θέλουν να προπονηθούν και να αγωνιστούν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα πρέπει να γίνουν σε άμεση σχέση και με τις επιδόσεις στο σχολείο. Είναι δύσκολη η προετοιμασία, αλλά συνολικά θέλουμε να κάνουμε πράγματα που θα φέρνουν το Τριπολίτικο – Αρκαδικό Τένις στην κορυφή. Είμαστε ψηλά και θέλουμε να μείνουμε ψηλά.».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top