1η και 2η θέση για τον Ζωγραφάκη στου Παπάγου

Ο Σεπτέμβριος μπήκε δυνατά για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με τους αθλητές του να συνεχίζουν τις καλές εμφανίσεις στα τουρνουά , όπου συμμετέχουν.

Αυτή την φορά η επιτυχημένη συνέχεια ανήκει στον Δαβίδ Ζωγραφάκη, ο οποίος κατέκτησε δύο πρωτιές στο τουρνουά του Παπάγου, τόσο στα διπλά ανδρών, όσο και τα μικτά διπλά.

Στα διπλά ανδρών, με την συγκεκριμένη πετυχημένη συνταγή συνεργασίας, αυτή του Θοδωρή Ρούση, κατέκτησε την 1η θέση του τουρνουά, επικρατώντας των Σαλούστρου – Φλαμπρουρά και Βάλαρη – Πάτσιου με 2-0 σετ αντίστοιχα σε όλα τα παιχνίδια. Στα ημιτελικά επικράτησαν των Παπασκαρλάτου – Βάλβη με 2-0 σετ και στον μεγάλο τελικό των Δρούγκα – Μακρή με το ίδιο σκορ.

Στην κατηγορία των μικτών διπλών ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης με συμπαίχτριά του την Κατερίνα Μαριέτη κατάφεραν να κατακτήσουν την 2η θέση του ταμπλό επικρατώντας διαδοχικά των Νικολαίδη – Ζαχαροπούλου, Δημητρόπουλο – Τουρή με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά το ζευγάρι των Κοτσινίλη – Τρανούλη δεν κατάφερε να ανακόψει  την επιτυχημένη τους πορεία και τους επιβλήθηκε με 2-1 σετ. Στον τελικό της διοργάνωσης νικήτρια ομάδα επί των Ζωγραφάκη – Μαριέτη αναδείχτηκε αυτή των Μπρύστα – Ρίζου με 2-0 σετ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης στο Δαβίδ Ζωγραφάκη και τους συμπαίχτες του, Ρούση και Μαριέτη, για την επιτυχημένη πορεία τους στο μεγάλου τουρνουά του ΟΑ Παπάγου και για την κατάληψη της 1ης και 2ης θέσης στις δύο κατηγορίες των διπλών.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top