Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική προετοιμασία του ομίλου μας – VIDEO

Η προετοιμασία του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ιστορία, η οργάνωση και οι επιτυχίες του σωματείου όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν πρότυπο για πολλούς ομίλους ανά την Ελλάδα. Η διοίκηση του ομίλου σε άμεση συνεργασία με την προπονητική ομάδα φροντίζει καθημερινά για την καλύτερη προπονητική και παιδαγωγική προσέγγιση τόσο των ακαδημιών της ομάδας , όσο και των ενηλίκων μελών της.

Ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος και ο διευθυντής του ομίλου κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος συνεχίζουν τις προσπάθειες στελέχωσης του σωματείου σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, με καταρτισμένο προπονητικό, εκπαιδευτικό και επιστημονικό προσωπικό. Στόχος και την φετινή χρονιά θα είναι η πολύπλευρη ενδυνάμωση του πιο επιτυχημένου τμήματος της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ώστε η ομάδα να συνεχίζει την ανοδική της πορεία, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση της φετινής μας mini προετοιμασίας μας βαδίζουμε ολοταχώς προς την ολοκλήρωση μιας ακόμα επιτυχημένης σεζόν και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές, αλλά και στα ενήλικα μέλη της ομάδας μας καλό αγωνιστικό υπόλοιπο, μέχρι το τέλος του 2019.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top