2oς Στα Σκόπια ο Ζωγραφάκης (Μονά – Διπλά)

Ακόμα ένα διεθνές τουρνουά για τον αθλητή μας Ζωγραφάκη Δαβίδ, και ακόμα 2 επιτυχίες στην φετινή, πολύ επιτυχημένη συγκομιδή του.

Στο πρόσφατο Διεθνές τουρνουά που διεξήχθει στην χώρα των Σκοπίων, από την ITF, ο Ζωγραφάκης κατέλαβε δύο 2ες θέσεις , τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά των ανδρών.

Στους αγώνες του μονού ο αθλητής της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε διαδοχικά των Micev (ΣΚΟΠΙΑ), Ζαφειρόπουλου (ΕΛΛΑΔΑ) και Djugomanov με 2-0 σετ σε όλα τα παιχνίδια. Μοναδική ήττα για τον αθλητή μας από τον Koteski (ΣΚΟΠΙΑ), η οποία και του έφερε το κύπελλο της 2ης θέσης του μονού.

Στο ταμπλό του διπλού, με συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Καρακουλάκη επικράτησαν στον πρώτο γύρων των Ρουμάνων Albu – Gavrilovici με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά αντιμετώπισαν Ελληνικό ζευγάρι, το οποίο το αποτελούσαν οι αθλητές Ιωαννίδης και Ζαφειρόπουλος με το ίδιο σκορ. Στον μεγάλο τελικό ηττήθηκαν από το ζευγάρι Micev (ΣΚΟΠΙΑ) – Arandjelovic (ΣΕΡΒΙΑ) με 2-0 σετ, κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά.

Αυτή η  διπλή διεθνής επιτυχία του Δαβίδ Ζωγραφάκη αποτελεί για τον ίδιο, αλλά και για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μια ακόμα, μεγάλη διάκριση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, που τοποθετεί το επίπεδο του Αρκαδικό τένις πολύ ψηλά. Επιπλέον δείχνει με τον καλύτερο τρόπο την ανάπτυξη του αθλήματος σε όλους τους τομείς, στην περιοχή της Αρκαδίας και της Τρίπολης. Ελπίζουμε η ομάδα μας να συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες και στα υπόλοιπα τουρνουά μέχρι το τέλος της χρονιάς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη για αυτή την διπλή Διεθνή του επιτυχία στο τουρνουά των Σκοπίων. Του ευχόμαστε υγεία και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους με τις  επιδόσεις του.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top