3η Λαμπροπούλου στην Καλαμάτα

Την 3η θέση στο Ε3 της 40ης εβδομάδας που έγινε στην Καλαμάτα κατέκτησε η αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια. Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16 ετών, που αγωνίζεται την φετινή χρονιά η Λαμπροπούλου, έλαβε μέρος στο τελευταίο Ε3 της χρονιάς και κατέκτησε την 3η θέση σε 16άρι ταμπλό.

Η Λαμπροπούλου no3 του ταμπλό έφτασε μέχρι τα ημιτελικά περνώντας τον πρώτο γύρο με bye και επικρατώντας στον δεύτερο γύρο της Γεωργοπούλου του ΑΟΑ Πατρών με 2-0 σετ (41, 42), Στα ημιτελικά η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης δεν αγωνίστηκε με την Βασιλοπούλου του ΑΟΑ Πατρών, εξαιτίας των εξετάσεων σε διαγωνισμό μαθημάτων , όπου συμμετείχε. Για την ιστορία η Βασιλοπούλου, επικράτησε και στον τελικό κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Η διοίκηση και οι προπονητές συγχαίρουν την Λαμπροπούλου και της εύχονται καλή προετοιμασία και πορεία, τόσο στα masters  της  Στ΄  Ένωσης, που γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα,  όσο και στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών, το οποίο ξεκινά την άλλη εβδομάδα στα γήπεδα της Ραφήνας.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top