1ος ο Ζωγαρφάκης στο Πικέρμι

Την πρωτιά διεκδίκησε και κέρδισε για μια ακόμη φορά ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης στο Τένις, Δαβίδ Ζωγραφάκης στο τουρνουά που έγινε στο Fernandez Tennis Academy  στο Πικέρμι ο αθλητής του ομίλου μας σε 32 άρι ταμπλό επικράτησε σε όλα τα παιχνίδια και κατάφερε να κάνει μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση σε ένα μεγάλο τουρνουά της Αθήνας.

Στην αγωνιστική δράση, σαν no1 του ταμπλό δεν αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο, τον οποίο και πέρασε με bye. Στον δεύτερο επικράτησε του Αρκάδιου Βαζέχα με 61 64 και στον δεύτερο γύρο του Μυτιλιναίου Κώστα με 75 63. Ο Βρόντος ήταν ο αντίπαλος του στα ημιτελικά, από τον οποίο πέρασε νικηφόρα με 2-1 σετ ( 62 67 12-10) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό, όπου και αντιμετώπισε και εκεί επιτυχημένα τον Ζαχαρόπουλο Χρήστο με 64 64 κερδίζοντας την 1η θέση του τουρνουά. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το ταμπλό.

Μεγάλη επιτυχία αναμφίβολα για τον όμιλό μας και τον Δαβίδ  που συνεχίζει ακάθεκτος την φετινή του επιτυχημένη πορεία. Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση του ομίλου μας και ευχόμαστε να κάνει ένα πολύ δυνατό τελείωμα στους αγώνες του και αυτή την χρονιά.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top