5 πρωτιές απο Λαμπροπούλου – Βουδούρη & Καραναγνώστη στο τέλος του 2019

Στο κατώφλι του 2020 η ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης δεν θα μπορούσε να λείψει από τις πρώτες θέσεις σε ένα ακόμη τουρνουά , όπου συμμετείχε. Η χρονιά για τον όμιλο και τους αθλητές του, κλείνει , όπως ακριβώς είχε ανοίξει, γεμάτη επιτυχίες.

Με 3 αθλητές του να καταλαμβάνουν 5 θέσεις η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης επέστρεψε από το τουρνουά του ΣΑ Τρίπολης με την ονομασία Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές μας κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

Λαμπροπούλου Σήλια:  3 Πρώτες θέσεις,

Καραναγνώστης Κωνσταντίνος: 1 Πρώτη θέση και

Βουδούρη Μιλένα : 1 Τρίτη θέση .

 Αναλυτικά η Λαμπροπούλου κατέκτησε την 1η θέση στα μονά γυναικών 12-34 επικρατώντας στον τελικό της αθλήτριας Μπούζου (ΣΑ Τρίπολης), την 1η θέση στα διπλά των γυναικών με ζευγάρι την Καλτεζιώτη Ελένη (roundrobin αγώνες) και στα μικτά των διπλών με ζευγάρι τον Καραναγνώστη Ντίνο, επικρατώντας στον τελικό των Χασομέρη – Παπαγιαννόπουλου (ΣΑ Τρίπολης). Ο Καραναγνώστης Κωνσταντίνος κατέκτησε την 1η θέση στα μικτά διπλά με συμπαίχτρια του, την Λαμπροπούλου Σήλια, όπως προαναφέρθηκε και τέλος η Βουδούρη Μιλένα κατέκτησε την 3η θέση στα μονά των γυναικών 12-34 ετών.

Η διοίκηση και οι προπονητές του Ομίλου θα ήθελαν δημόσια να συγχαρούν τους αθλητές, Λαμπροπούλου , Βουδούρη και Καραναγνώστη, για αυτή τους την επιτυχία, και να τους ευχηθούν καλή χρονιά με υγεία.  Ευχόμαστε το 2020, με ανάλογη προσπάθεια , επιμονή και υπομονή να σας χαρίσει πολλές – πολλές τενιστικές και όχι μόνο, επιτυχίες.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top