Προκήρυξη BADOUNAS AEK TRIPOLIS Master League 2019

Αυλαία στην τελευταία εσωτερική league του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Επόμενος σταθμός η BADOUNAS AEK TRIPOLIS Master League 2019 με τους καλύτερους παίχτες και τις καλύτερες παίχτριες της ΑΕΚ Τρίπολης.

Το ξεκίνημα των αγώνων της BADOUNAS AEK TRIPOLIS Master League 2019 θα γίνει το Σάββατο 1/2/2020. Πρόκειται για την συνέχεια της 4ης χρονιάς της ATL (AEK TRIPOLIS LEAGUE), όπου οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους με πρώτο έπαθλο ένα ρολόι, που προσφέρει ο μεγάλος χορηγός του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, το κοσμηματοπωλείο “Μπαντούνας Ρολόι – Κόσμημα”.

Η BADOUNAS AEK TRIPOLIS Master League 2019 είναι ένα τουρνουά, όπου θα αγωνιστούν οι τέσσερις πρώτοι ενήλικες παίχτες με την μεγαλύτερη βαθμολογία, η οποία προκύπτει από την σειρά των αγώνων της ATL_2019, με τους τέσσερις καλύτερους παίχτες της αγωνιστικής ομάδας των juniors το 2019 με σύστημα ομίλων Masters, σύμφωνα με τα πρότυπα της itf.

Οι νικητές θα βραβευτούν στην εκδήλωση Follow the Stars 2020, του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου, ανάλογα με το αγωνιστικό πρόγραμμα τις Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Τις επόμενες ημέρες και εφόσον ενημερωθούν οι αθλητές, που βρίσκονται μέσα στην τελική τετράδα, θα ανακοινωθούν, τόσο τα ταμπλό του τουρνουά, όσο και οι μέρες και οι ώρες των αγώνων.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top