Αυλαία στο Carnival Tennis Open 2020

Το άνοιγμα του φετινού Τριωδίου είχε άρωμα αθλητικό, τόσο για τις εκδηλώσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, όσο και για του Δήμου Τρίπολης. Μια ιδέα, άκρως πρωτότυπη για τα αρκαδικά αθλητικά δρώμενα, ξεκίνησε για πρώτη φορά με τον Carnival Junior Tennis Open.  Ένα τενιστικό τουρνουά για παιδιά ηλικίας 6-10 άρχισε νωρίς το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Πάνω από 50 αθλητές από την Τρίπολη, την Σπάρτη, το Ναύπλιο και την Καλαμάτα αγωνίστηκαν στο κόκκινο, το πορτοκαλί και το πράσινο επίπεδο. Ό καλός καιρός του προηγούμενου Σαββάτου και το αθλητικό θέαμα που προσέφεραν οι μικροί αθλητές αποζημίωσε όσους βρέθηκαν στις  τενιστικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης .

Το ξεκίνημα έγινε με το πράσινο επίπεδο νωρίς το πρωί και συνεχίστηκε με το πορτοκαλί, μέχρι τις πρώτες μεσημεριανές ώρες. Το αθλητικό μενού της ημέρας έκλεισε με το κόκκινο επίπεδο, όπου συμμετείχαν οι μικρότεροι αθλητές τις κατηγορίας και φυσικά με τις τελικές σειρές του πράσινου επιπέδου.  Το dress code της ημέρας ήταν άκρως καρναβαλικό, καθώς για να πάρει κανείς μέρος θα έπρεπε να ήταν μασκαρεμένος. Πρωτότυπες φορεσιές, καρναβαλική μουσική, άρτιος στολισμός γηπέδου από την προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης και πολλές πολλές εκπλήξεις για όσους συμμετείχαν από την διοίκηση του ομίλου , αποτέλεσαν ένα πολύ ωραίο σκηνικό για να ξεκινήσει η συγκεκριμένη γιορτή.

Στο αγωνιστικό σκέλος, όλοι οι αγώνες ,ήταν σε επίπεδο μονού και με ταμπλό σε όλες τις κατηγορίες. Τις απονομές από πλευράς Δήμου Τρίπολης έκανε ο Αντιδήμαρχος κ. Τσγκαρέλης Αντώνης και από την ΑΕΚ Τρίπολης έκανε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Καγιάννης Μανώλης . Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στα μέλη της μικρής αγωνιστικής ομάδας του ομίλου, τα οποία προσέφεραν κάθε δυνατή βοήθεια στην διεκπεραίωση του τουρνουά.

Τις πρώτες θέσεις του τουρνουά κατέλαβαν οι εξής αθλητές:

Πορτοκαλί Επίπεδο Αγόρια:

1η Θέση:  Μίχαλος Κωνσταντίνος

2η Θέση: Γκοντζίδης Κωνσταντίνος

3η Θέση: Καπετάνος Παρασκευάς & Θωμάκος Γιάννης

Πορτοκαλί Επίπεδο Κορίτσια:

1η Θέση:  Χριστοδουλοπούλου Νάγια

2η Θέση:  Ζαχαροπούλου  Μαρία

3η Θέση: Στρατίγη Εβίνα & Βλάμη Σοφία

Πράσινο Επίπεδο Κορίτσια:

1η Θέση:  Κοράκη Χαρίκλεια

2η Θέση:  Κοτσώνη Ελένη

3η Θέση: Κορωνιού Κατερίνα & Κυριαζή Ζωή

Η διοίκηση η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους που επισκέφτηκαν την πόλη μας και ελπίζουμε να πέρασαν τόσο ευχάριστα, όσο έδειχναν τα πρόσωπά τους κατά το τέλος αυτού του πρώτου Carnival Tennis Open. Εις το επανιδείν ….

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top