Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ – ΑΕΚ Τρίπολης, Αρκαδιανή, ΚΟΑ Τρίπολης

Το Τριώδιο άνοιξε και οι αποκριάτικες εκδηλώσεις ετοιμάζονται να κάνουν στάση σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτυ της χρονιάς, στην Τρίπολη, που θα γίνει από 3 μεγάλους συλλόγους της πόλης μας.
Οι δρόμοι γύρω από το Αποστολοπούλειο Πνευματικό κέντρο θα γεμίσουν με κομφετί, μάσκες, κάπες και καπέλα. Κρουστά, τύμπανα και διασκεδαστική μουσική θα δίνουν τον ρυθμό, αρλεκίνοι, πιερότοι και κλόουν θα τρέχουν και θα διασκεδάζουν όπως κάθε χρόνο και θα μας παρασύρουν σε χαρούμενους σκοπούς… Όλα αυτά μαζί κι άλλα πολλά, θα ξετυλίξουν το πολύχρωμο γαϊτανάκι της Αποκριάς, που θα στήσουν από κοινού ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΕΝΙΣ – ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, o ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ και ο ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗ.
Ένα μαγικό αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, θα συμβεί την Κυριακή 23/2/2020 στις 17:00. Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε και να καρναβαλιστούμε σε υπέροχους αποκριάτικους ρυθμούς. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να πάρετε από τους υπευθύνους των συλλόγων . Το πάρτυ είναι ανοιχτό προς όλους.
Σας περιμένουμε όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους μετά τις 17:00 να χαρούμε την αποκριά και να διασκεδάσουμε. Πλούσια δώρα θα είναι μερικές από τις εκπλήξεις μας…..

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top