Αναστολή της λειτουργίας του ΔΑΚ Τρίπολης ύστερα από απόφαση του ΝΠΔΔ

Με ανακοίνωσή του νωρίτερα σήμερα το πρωί το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης, λόγω των κινδύνων εμφάνισης και εξάπλωσης της πανδημίας με τον Κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνει την πλήρη αναστολή της λειτουργίας του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης. Κατ’ εφαρμογή της κείμενης Νομοθεσίας και των αυστηρών Οδηγιών των αρμόδιων Υπουργείων και του Παγκόσμιου  Οργανισμού Υγείας για τον Κορονοϊό.

Την τήρηση των όλο  και αυστηρότερων προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό των άμεσων κινδύνων από την εμφάνιση και εξάπλωση της Επιδημίας. Τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις για αναστολή Παγκόσμιων Αθλητικών Διοργανώσεων και Εθνικών Πρωταθλημάτων και το κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων & Γυμναστηρίων σε όλη τη χώρα.

Για λόγους ασφαλείας και Δημόσιας Υγείας και με αίσθημα Κοινωνικής Ευθύνης απέναντι σε αθλητές, προπονητές, εργαζομένους και κοινό είναι: Επιβεβλημένη η Αναστολή της Λειτουργίας του ΔΑΚ Τρίπολης.».

Εξαίρεση σε μεμονωμένες περιπτώσεις αθλητισμών πρωταθλητισμού…

Επειδή τις τελευταίες ώρες παρατηρήθηκε μια σύγχυση σχετικά με τα πρόσωπα που χρησιμοποιούσαν τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΔΑΚ Τρίπολης κ. Ηλία Κούρο, προκειμένου να ζητήσει κάποιες επιπλέον διευκρινήσεις.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούρος τόνισε ότι η χρήση θα διεξαχθεί μεμονωμένα από πολύ συγκεκριμένο αριθμό αθλητών/τριών που κάνουν πρωταθλητισμό και προετοιμάζονται για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα τους προσεχούς μήνες. Συγκεκριμένα στο χώρο του στίβου μεμονωμένος αριθμός αθλητών (αυστηρά όχι περισσότερων των πέντε ατόμων) που κάνουν πρωταθλητισμό και όχι ταυτόχρονα ανά γκρουπ. Στο κλειστό γυμναστήριο μεμονωμένος αριθμών αθλητών που δεν θα κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων ταυτόχρονα. Αναστολή λειτουργίας των γηπέδων Τένις και φυσικά απαγόρευση χρήσης των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Τρίπολης για το κοινό. (Πηγή: contraepithesi.gr)

(https://www.contraepithesi.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%b1%ce%ba-%cf%84%cf%81/ )

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top