Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης Παναγιώτης Βαλασόπουλος στην 6η αθλητική διαδικτυακή εκπομπή #ΕΣΠΕΠ Voice

Πραγματοποιήθηκε η 6η αθλητική διαδικτυακή εκπομπή #ΕΣΠΕΠ Voice αφιερωμένη στην επόμενη μέρα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, μετά την Πανδημία του κορονοϊού.
Προσκεκλημένοι στην εκπομπή ήταν ο παλαιός πρωταθλητής ξιφασκίας, παράγοντας του Handball, Οικονομολόγος και υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ρούπας Ηρακλής, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος κ. Βαγενάς Γεώργιος, ο φοροτεχνικός και πρόεδρος της Α.Ε.Κ. Τρίπολης κ. Βαλασσόπουλος Παναγιώτης και ο φοροτεχνικός πρόεδρος της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ Αμαλιάδος κ. Λαγός Χρήστος, όπου θα συζητήσουν με τους Δημοσιογράφους Κόγκο Προκόπη και Λαμπρόπουλο Κωνσταντίνο, καταθέτοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Ελληνική Οικονομία την επομένη ημέρα μετά την Πανδημία.
Αναφέρθηκαν στο πρόβλημα παύσης λειτουργίας επιχειρήσεων καθώς και του Τουριστικού κλάδου. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν τα ερασιτεχνικά σωματεία, στην αναζήτηση χορηγών από τις κατ’ τόπους μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με δυσμενές αντανάκλαση και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ στο επίσημο κανάλι μας στο youtube για να δείτε την εκπομπή.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top