1η η Αντωνίου στην Καλλιθέα

Τα αποτελέσματα ξεκίνησαν να έρχονται για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η αθλήτρια της αγωνιστικής μας ομάδας των ενηλίκων, Αντωνίου Αναστασία σε τουρνουά, που τελείωσε μετά την άρση των μέτρων για των covid19, κατέλαβε την 1η θέση . Το τουρνουά έλαβε χώρα στο tennis club  του Δήμου Καλλιθέας και η αθλήτρια του ομίλου μας αγωνίστηκε σε 16άρι ταμπλό.

 Στον πρώτο γύρο του ταμπλό η Αντωνίου (no1) αντιμετώπισε επιτυχημένα την αθλήτρια Huntingford me 2-0 set . Στην 8άδα κέρδισε την μάχη από την Giourounlian με 2-1 σετ και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στην τετράδα επικράτησε της Ζάχαρου με 2-0 σετ και στον μεγάλο τελικό της Σεμιτέκογλου με το ίδιο σκορ, κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Με μεγάλη  χαρά, τόσο η διοίκηση, όσο και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, θα ήθελαν να συγχαρούν την Αντωνίου Αναστασία για την αγωνιστική της συνέπεια, ακόμα και ως φοιτήτρια, και να της ευχηθούν ολόψυχα καλή αγωνιστική συνέχεια ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top