Τα αδέρφια Μπαρουξή στην 2η & 3η θέση στην ημερίδα που διοργάνωσε ο ΟΑ Καλαμάτας

Ξεκίνησαν δειλά – δειλά οι αγωνιστικές περιπέτειες για τον όμιλό μας και το φετινό καλοκαίρι.

Η προπονητική ομάδα του ομίλου μας για ακόμη μια χρονιά έχει έρθει σε συνεννόηση με τους όμορους ομίλους της Τρίπολης για τενιστικές ημερίδες σε παιδιά προαγωνιστικών τμημάτων κάτω των 10 ετών.

Στην προσπάθεια αγωνιστικής βελτίωσης των παιχτών μας κάτω των 10 ετών, τμήμα της προαγωνιστικής μας ομάδας φιλοξενήθηκε από τον ΟΑ Καλαμάτας, στον πρώτο σταθμό της περιοδείας μας. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν από τον όμιλο μας ήταν η Κυριαζή Ζωή, ο Μπαρουξής Γιάννης, ο Μπαρουξής Μάριος και η Χριστοδουλοπούλου Νάγια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα παιχνίδια ήταν round robin ανάμεσα στους παίχτες των δύο ομίλων με τα τελικά αποτελέσματα να βρίσκουν στην 1η θέση την Καζολέα Μαρία από τον ΟΑ Καλαμάτας, στην 2η θέση τον Μπαρουξή Μάριο από την ΑΕΚ Τρίπολης και στην 3η θέση τον Μπαρουξή Γιάννη από την ΑΕΚ Τρίπολης και τον Νικολόπουλο Γιώργο από τον ΟΑ Καλαμάτας.

Η φιλοξενία από τον ΟΑ Καλαμάτας ήταν για ακόμη μια φορά άψογη. Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση και την προπονητική ομάδα του ομίλου του ΟΑΚ (Νίκα Ανδρέα και Χατζηγιάννης Γεωργία) για ότι έκαναν για εμάς, και περιμένουμε να ανταποδώσουμε σε μια αντίστοιχη ημερίδα τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου στον όμιλό μας.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top