1η και 2η θέση για τον Ζωγραφάκη στο LUBIER TENNIS TOUR BY ASICS

 

 

Επόμενη επιτυχημένη στάση για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης το τουρνουά Lubier στην Αττική. Ο αθλητής μας Δαβίδ Ζωγραφάκης με διπλή επιτυχημένη συμμετοχή στο τουρνουά LUBIER TENNIS TOUR BY ASICS κατέκτησε την 1η θέση στα μικτά διπλα με συμπαίχτρια την Ελένη Μακρή και την 2η στα μονά 40-49.

Ξεκινώντας από τα μονά, πέρασε τον πρώτο γύρο bye και στον δεύτερο επικράτησε του Ευταξία με 61, 61. Στην 8άδα κέρδισε τον Κωσταβάρα με 46, 63, 10-7 και στα ημιτελικά τον Σιμεωνίδη με 62 36 10-5. Στον τελικό ο αθλητής του ομίλου μας ηττήθηκε από τον Κουνέλη no1 του ταμπλό με 63, 62.

Στα μικτά διπλά, ο Ζωγραφάκης με την Μακρή κέρδισαν την 1η θέση του tour περνώντας τον πρώτο γύρο bye και κερδίζοντας τον δεύτερο με 64, 63 το ζευγάρι των Λέμπερου – Τζουλή. Στα ημιτελικά επικράτησαν των Αστήθα – Κατσιμιτζή με 63, 63 και στον τελικό των Χατζή – Παναγάκη με 63, 63.

Για μια ακόμη φορά πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη, για τις επιτυχίες του στο LUBIER TENNIS TOUR BY ASICS και καλή τύχη στα επόμενα tour, τα οποία το φετινό καλοκαίρι προβλέπονται πολύ δυνατά και με περισσότερες απαιτήσεις !!!!

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top