1η και 3η θέση για Λαμπροπούλου και Παπαηλίου στην Καλαμάτα

Με εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα γύρισαν τα κορίτσια του ομίλου μας από το επετειακό τουρνουά της Καλαμάτας, στο οποίο ο όμιλος της Καλαμάτας γιόρταζε τα 40 χρόνια λειτουργίας του.

Οι αθλήτριες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Λαμπροπούλου Σήλια και Παπαηλίου Βάσια κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η και την 3η αντίστοιχα στην κατηγορία των γυναικών.

Οι αγώνες των κοριτσιών ξεκίνησαν από τους ομίλους round robin, όπου και οι δύο αθλήτριές μας έκανα το απόλυτο σε νίκες . Πιο συγκεκριμένα η Λαμπροπούλου κέρδισε με 61,61 την Μπλουγουρα, με 60, 60 την Χαλασοχώρη και με το ίδιο σκορ την Βασδέκη. Η Παπαηλίου επικράτησε της Ανδριανοπούλου με 67 46 10-7, της Κυρίμη μ3 63, 62, της Κυριακούλια με 64 16 12-10 και της Τσάκωνα με 61 62.

Στην φάση των διασταυρώσεων η Παπαηλίου ηττήθηκε από το no2 του πρώτου ταμπλό με 76, 61 κατακτώντας την 3η θέση. Από την άλλη η Λαμπροπούλου επικράτησε της Ανδριανοπούλου στον ημιτελικό με 62 62 και στον τελικό της Μπλουγουρά με 63 61, κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου μας θα ήθελε να συγχαρεί δημόσια και τις δύο αθλήτριες του ομίλου Λαμπροπούλου και Παπαηλίου για την 1η και 3η θέση που κέρδισαν αντίστοιχα στο επετειακό τουρνουά για τα 40 χρόνια λειτουργία του ΟΑ Καλαμάτας και να τους ευχηθεί ανάλογη αγωνιστική συνέχεια.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top