Τρείς πρωτιές για τον Ζωγραφάκη στην Παλλήνη

Τα open τουρνουά των Αθηνών συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς αυτό το καλοκαίρι, και με πλούσιες διακρίσεις από τον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη. Στο μεγάλο τουρνουά, τόσο σε συμμετοχές , όσο και σε δυναμικότητα, της Παλλήνης ο Ζωγραφάκης κατάφερε να κατακτήσει τρείς 1ες θέσεις σε τρείς διαφορετικές κατηγορίες. Οι δύο από αυτές τις θέσεις ήταν σε παιχνίδια μονού και μια στα διπλά των ανδρών

Στην κατηγορία των ανδρών -40 ο Δαβίδ ξεκίνησε σαν no1 του ταμπλό και επικράτησε στο δεύτερο γύρο (πρώτος bye) του Ιωαννίδη με 60, 60. Στον τρίτο γύρο επικράτησε του Κοντόπουλου με 61, 61 και στα ημιτελικά του Σταμουλακάτου με 62, 60. Στον μεγάλο τελικό και για την 1η θέση ο Δαβίδ νίκησε και τον Δήμα με 46, 64, 10-6.

Στην κατηγορία των ανδρών 40-49 ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης (no 1)  κέρδισε τον Κυριακίδη και τον Γκρεμούτη με 60, 60 και στα προημιτελικά τον Μπέλεκο με 75, 62. Στα ημιτελικά ο αθλητής Καλογιαννίδης δεν σταμάτησε τον Δαβίδ, όπου επικράτησε με 46, 63, 10-3 μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Εκεί κέρδισε τον Ζαχαρόπουλο με 76, 36, 75, 64 και κατάκτησε μια ακόμη πρωτιά, την φετινή χρονιά.

Στην κατηγορία των διπλών το ζευγάρι Ζωγραφάκη – Ρούση δεν θα μπορούσε να λείπει από μια ακόμη 1η θέση . Ο πρώτος γύρος πέρασε με bye και η επικράτηση τόσο στον δεύτερο, όσο και στον τρίτο με αντιπάλους τους Πολύχρονίδη – Αλεξανδρή και Καψουλάκη – Ζαφειρόπουλο αντίστοιχα, φαινόταν εύκολη υπόθεση, όπως δείχνουν και τα επί μέρους σκορ με 2-0 σετ σε όλα τα παιχνίδια. Στην 4άδα τα αδέρφια Δήμα δεν σταμάτησαν το ζευγάρι των Ζωγραφάκη – Ρούση ( 61, 62 ) με την νίκη στον τελικό να αποδεικνύει την ανωτερότητα τους, αφού επικράτησαν και των Νικολόπουλου – Μπελέκου με 63, 75.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ να δείτε τα αποτελέσματα.

Το καλοκαίρι και οι επιτυχίες συνεχίζονται για τον Δαβίδ Ζωγραφάκη με την διοίκηση του ομίλου να συγχαίρει δημοσίως τον αθλητή της και το ζευγάρι του Θοδωρή Ρούση, για τις πολλές επιτυχίες, που φέρνουν στον όμιλο μας τα τελευταία χρόνια. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και ανάλογη επιτυχία στα επόμενα τουρνουά, όπου θα συμμετέχετε.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top