1η θέση για τους Ζωγραφάκη – Μακρή στο τουρνουά των Αχαρνών

 

 

Η πολύ δυνατή αγωνιστική παρουσία του Δαβίδ Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης συνεχίζεται στην Αττική. Στο τουρνουά των Αχαρνών, στο οποίο ο αθλητής μας συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, ήταν ο επόμενος επιτυχημένος σταθμός του για αυτό το καλοκαίρι.

Το 16ο Axairnai Doubles Open 2020 είχε χρώμα κιτρινόμαυρο στην 1η θέση καθώς το ζευγάρι των Ζωγραφάκη – Μακρή κατέκτησαν την 1η θέση του τουρνουά. Παίρνοντας με το απόλυτο νικών από την διαδικασία των ομίλων, 3 νίκες – 0 ήττες, οι Ζωγραφάκης και Μακρή συμμετείχαν σε knock out 8άρι ταμπλό, όπου και πέρασαν επιτυχημένα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αντιμετώπισαν επιτυχημένα το ζευγάρι των Τράκα – Δελημιχάλη με 63, 75 και στο μεγάλο τελικό επικράτησαν των Παπαβασιλείου – Παπαβασιλείου με 60, 61 κατακτώντας την 1η θέση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομίλων και του κυρίως ταμπλό .

Το σωματείο της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να συγχαρεί το αθλητικό του ζευγάρι Ζωγραφάκη – Μακρή για την επιτυχία τους και εύχεται καλή συνέχεια στο τουρνουά του Ξυλοκάστρου, όπου ευελπιστούμε σε ανάλογη αγωνιστική συνέχεια.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top