1η θέση για τον Ζωγραφάκη στο Ξυλόκαστρο

Επιτυχιών συνέχεια για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μακριά από την Αρκαδική πρωτεύουσα συνεχίζονται οι επιτυχίες του ομίλου μας με τον Δαβίδ Ζωγραφάκη να καταλαμβάνει ακόμα μια πρωτιά. Στο τουρνουά του Ξυλοκάστρου, εκεί που ο όμιλος μας έχει κάθε χρόνο αρκετές συμμετοχές και διακρίσεις γράφτηκε μια ακόμα επιτυχία. Στην κατηγορία των ανδρών 30-39 ετών, σε 16άρι ταμπλό κατέκτησε μια ακόμη πρωτιά ο Δαβίδ Ζωγραφάκης βάζοντας ψηλά τον πήχη για την αρχή της Φθινοπωρινής σεζόν.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης ξεκίνησε στο nο1 του ταμπλό και πέρασε τον πρώτο γύρο με bye. Στον Δεύτερο γύρο αντιμετώπισε επιτυχημένα τον Συμιρνιώτη με σκορ 61, 61. Στην τετράδα ο Τσολάκος βρέθηκε αντίπαλος του Δαβίδ, του οποίου και επικράτησε με 64, 62. Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά ο Ζωγραφάκης αντιμετώπισε και κέρδισε και τον Μετζελόπουλο με 62 62 κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια απο την διοίκηση και τους προπονητές στον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη για την πρωτιά του στο Ξυλόκαστρο και του ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top