Πολλαπλές επιτυχίες του ομίλου μας στο Smash Open – pics

Δυνατές εμφανίσεις σε ένα ακόμα τουρνουά έκανε η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Στο πρόσφατο τουρνουά της Τρίπολης powered by brands οι αθλητές του ομίλου μας κατέκτησαν δύο πρώτες, δύο δεύτερες θέσεις και  μία τρίτη, συμμετέχοντας σε 3 τελικούς.

Η δυναμική του ομίλου μας εκτός από την κατηγορία των γυναικών, που έγινε αρκετά νωρίτερα και είχε νικήτρια την Σήλια Λαμπροπούλου, φάνηκε και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

 

 

 

Στην κατηγορία των διπλών οι γυναίκες του ομίλου μας κατέκτησαν την 1η θέση του τουρνουά με το ζευγάρι των Καραναγνώστη Μαρία και Λαμπροπούλου Σήλια να επικρατεί σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης με 2-0 σετ. Επικράτησαν διαδοχικά στον δεύτερο γύρο των Μπάζου – Μέλλου με 61-64, των Καλόγρη – Μήτρου με 61- 60 και στον τελικό των Γιαννακοπούλου – Αργυροπούλου με 62 -60.

 

 

Στην κατηγορία των μικτών διπλών η παρουσία του ομίλου μας ήταν διπλή στον μεγάλο τελικό, κατακτώντας τόσο την 1η όσο και την 2η θέση. Η ΑΕΚ Τρίπολης συμμετείχε με 3 αθλητές στον μεγάλο τελικό αφού η αθλήτρια μας Λαμπροπούλου Σήλια με συμπαίχτη τον Παπαβασιλείου από την Καλαμάτα επικράτησε των έτερων αθλητών μας Βουδούρη Μιλένα – Καραναγνώστη Κωνσταντίνου με 2-1 κατακτώντας την 1η θέση. Το ζευγάρι των Καραναγνώστη – Βουδούρη μέχρι την είσοδό τους στον τελικό επικράτησαν διαδοχικά των Δουκουμόπουλου – Παπαηλίου με 61-60, των Παπαγιαννόπουλου – Χασομέρη με 62-63, των Σωτηριάδη – Γιατράκου με 61-60 και στα ημιτελικά των Μίταλα – Γιαννακοπούλου με 60 – 60. Το ζευγάρι των νικητών απέκλισε μέχρι τον τελικό τους Σώτου – Σουρλίγκα και Ξαγά – Μήτρου με 60 – 60 και στα ημιτελικά τους Κακουρίδη – Σουρλίγκα με 61-63.

Σε ένα ακόμα τελικό συμμετείχε η ομάδα μας με τον Τριανταφύλλου Δημήτρη, ο οποίος αγωνίστηκε στους αρχάριους άνδρες και κατέκτησε την 2η θέση του τουρνουά στην δεύτερη συμμετοχή του σε αγώνες. Στον πρώτο γύρο ο Τριανταφύλλου πέρασε με bye και στον δεύτερο επικράτησε του Daniel Schwarz με 76, 63. Στην οκτάδα ο Τριανταφύλλου αντιμετώπισε επιτυχημένα τον Τσαμούλο Παναγιώτη με 62 63 και στον ημιτελικό του Άρη Κουλάι με 60 36 10-8. Στον μεγάλο τελικό ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Αιμιλιανό Γράσο με 64 60 κατακτώντας την 2η θέση.

 

 

 

 

Τέλος στην κατηγορία των ανδρών 50+ 0 Φιλιππόπουλος Δημήτρης κατέκτησε την 3η θέση φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τον νικητή του τουρνουά F. Arlotta με 2-0 σετ. Στην πορεία του προς τα ημιτελικά απέκλισε τους Σαράντη Καλλίτση με 63, 62 τον Γιώργο Λαζαρά με 62,62 και τον Πέτρο Καλτεζιώτη με 63 60.

Η ΑΕΚ Τρίπολης που στήριξε εκ νέου ένα ακόμα τουρνουά της Τρίπολης με 22 παίχτες θα ήθελα να συγχαρεί, τόσο όσους συμμετείχαν, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μας, όσο και τους νικητές, για τα αξιοπρόσεκτα παιχνίδια τους και τα πολύ δυνατά αποτελέσματα τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια στο open του Athlisis Tennis Club.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top