Προγράμματα Ενηλίκων

... για τους ενήλικες
λάτρεις του αθλήματος

Η ανάγκη για καλύτερη σωματική και πνευματική υγεία δεν είναι μόνο προνόμιο των μικρών παιδιών αλλά και των ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. Για αυτό ο όμιλός μας έχει δημιουργήσει κατάλληλα προγράμματα για άθληση, αναψυχή και προπόνηση που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες.
Τα δυναμικά μας προγράμματα θα αποτελέσουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα σας, ενώ παράλληλα θα βελτιώσουν σημαντικά το παιχνίδι σας.

Fun Tennis

Απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών που βλέπουν το άθλημα του τένις σαν μια γενική μορφή άσκησης και άθλησης. Στα τμήματα του Fun Tennis η γνωριμία με το μαγικό κόσμο του αθλήματος αποτελεί βασικό μας μέλημα, μέσω της απλοποιημένης μορφής εκμάθησης γνωστής και ως PLAY AND STAY.
Προσαρμοσμένες μπάλες και ρακέτες στα πρώτα βήματα των αθλουμένων και ΠΟΛΥ παιχνίδι κάνουν την διαφορά μέσα σε λίγες βδομάδες. Σύντομα θα είστε σε θέση να παίξετε φιλικά παιχνίδια με τους φίλους σας.
Οι εκδηλώσεις και τα εσωτερικά τουρνουά της ακαδημίας κατά τη διάρκεια της χρονιάς κάνουν το άθλημα πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.
Προπονητικές συνεδρίες: 2- 4 φορές /εβδομάδα
Διάρκεια Προπόνησης: 60 λεπτά

Μaster Class

Στα τμήματα των κατηγοριών Master Class δίνεται περισσότερο έμφαση στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του αθλητή, στην τελειοποίηση της τεχνικής του, και στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης με σκοπό να συμμετέχει σε διάφορες αγωνιστικές διοργανώσεις, όπως Open τουρνουά και Πρωταθλήματα Βετεράνων.
Προπονητικές συνεδρίες: 2- 4 φορές /εβδομάδα
Διάρκεια Προπόνησης: 60 λεπτά

Cardio Tennis

Στο χώρο του τένις τα τελευταία χρόνια γίνονται πολλές προσπάθειες, ώστε η εκμάθηση των βασικών στοιχείων του αθλήματος και η ανάπτυξη των ικανοτήτων και δυνατοτήτων των αθλητών να γίνονται μέσα από νέες μορφές προπόνησης.

Με τη χρήση της μουσικής και την μαζικότητα στην συμμετοχή το cardio tennis δημιούργησε μια νέα φιλοσοφία εκμάθησης του τένις. Το Cardio tennis είναι μια δραστηριότητα υψηλής ενέργειας που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του αθλήματος με καρδιαγγειακή άσκηση, παρέχοντας μέχρι και το κάψιμο θερμίδων μέσω της αερόβιας προπόνησης.

Είναι ένα πρόγραμμα πολύ κοινωνικό και διασκεδαστικό για τους παίκτες όλων των επιπέδων και των ικανοτήτων.

  1. Αν δεν έχετε παίξει ποτέ τένις πριν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαχθείτε στο άθλημα
  2. Αν είστε ένας έμπειρος παίκτης ή παίχτης υψηλού επιπέδου, είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας.

Ανεξάρτητα από την ικανότητα σας στο άθλημα και το επίπεδο φυσικής κατάστασης σας το Cardio Tennis σας παρέχει την απόλυτη προπόνηση.

Μια προπόνηση Cardio Tennis αποτελείται από 6-8 παίκτες ανά τμήμα και διαρκεί 60 λεπτά διαιρούμενη σε τρείς φάσεις:

  1. Την προθέρμανση διάρκειας 5-10 λεπτών όπου περιλαμβάνει ασκήσεις μέτριου ρυθμού, αυξανόμενης έντασης και δυναμικές διατάσεις.
  2. Το κύριο μέρος με ασκήσεις μέτριας έντασης, συνεχούς ρυθμού και διάρκειας με έλεγχο των καρδιακών παλμών ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
  3. Το τελικό μέρος ολοκληρώνεται με παιχνίδι, ασκήσεις χαμηλότερης έντασης και διατάσεις .

Δοκιμάστε να περάσετε μια ώρα δημιουργικά και ευχάριστα, να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα που θα τον βοηθήσει να καλυτερεύσει την φυσική του κατάσταση, την υγεία του και τέλος την ψυχική του διάθεση. Τολμήστε το! Στο τέλος του προγράμματος θα έχετε μια αίσθηση ικανοποίησης και ευχαρίστησης. Θα αγαπήσετε το τένις, την άθληση την προσπάθεια και τη συμμετοχή και τέλος θα αγαπήσετε τον εαυτό σας, το σώμα σας και τις δυνατότητες σας.

Eye Coach

Ένα εξατομικευμένο μάθημα tennis θα σας δώσει αποκλειστικό χρόνο με τον προπονητή σας, ο οποίος θα δημιουργήσει ένα μάθημα που θα ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Όποιο και αν είναι το επίπεδο παιχνιδιού σας ή η εμπειρία σας, στο άθλημα θα σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Scroll to Top