Ρολόι Slazenger για τους πρώτους της #aektripolistennis_leaguetour 2016

Η πρώτη χρονιά της #aektripolistennis_leaguetour 2016  έφτασε στο τέλος της. Τέσσερα τουρνουά για τους άνδρες και τρία για τις γυναίκες σε έναν τενιστικό μαραθώνιο, που ξεκίνησε τον Γενάρη του 2016 και τελείωσε τον Δεκέμβριο του ιδίου χρόνου ήταν αρκετά για να μας διασκεδάσουν, να μας γυμνάσουν και να μας κάνουν να βγούμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Πάνω από 500 παιχνίδια καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς σε άνδρες και γυναίκες έβγαλαν τους πρώτους και στις δύο κατηγορίες. Στην κατηγορία των γυναικών στην πρώτη θέση βρέθηκε η Προδρόμου Άννα με δύο κατακτήσεις τουρνουά και 100 βαθμούς. Στους άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Καρούτζος Στέφανος με δύο κατακτήσεις τουρνουά και 93 βαθμούς.

Η οργανωτική επιτροπή και ο χορηγός του ομίλου μας το Κοσμηματοπωλείο Μπαντούνας “Ρολόι – Κόσμημα”  θα προσφέρουν στους δύο μεγάλους νικητές του πρώτου τενιστικού μαραθωνίου της ΑΕΚ Τρίπολης από ένα Ρολόι Slazenger στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου μας.

Συγχαρητήρια και στα δύο μας μέλη και αθλητές μας για την παρουσία τους καθ όλη την διάρκεια της #aektripolistennis_leaguetour 2016. Να έχετε υγεία και κάθε καλό την νέα χρονιά.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top