Δέκα πρωτιές ο όμιλός μας στο Tripolis Open 2017

Το 10 το καλό τράβηξαν οι αθλητές τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, οι οποίοι για ένα ακόμα τουρνουά κατάφεραν να κατακτήσουν ένα πολύ μεγάλο αριθμό διακρίσεων. Σειρά είχε το τουρνουά που διοργάνωσε ο ΣΑ Τρίπολης  στις εγκαταστάσεις τους στην Τεγέα Αρκαδίας.

Οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης κατέλαβαν 10 πρώτες  θέσεις με 7 διαφορετικούς παίχτες σε 5 κατηγορίες όπου συμμετείχαν Πραγματικά η παραπάνω διάκριση αποτελεί για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σημαντικό στατιστικό γεγονός μιας και είναι η 2η μεγαλύτερη συγκομιδή διακρίσεων για την φετινή χρονιά.

  1. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των γυναικών 14-34 ετών οι αθλήτριες του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γεωργίας Χατζηγιάννης κατέκτησαν και τις τρείς πρώτες θέσεις του τουρνουά.: α) Η Καραναγνώστη Μαρία κατέκτησε την 1η θέση και το έπαθλο των 500ε, β) η Κανελλάκη Χρυσούλα την 2η θέση και το έπαθλο των 150ε και γ) η Παπαηλίου Βάσια την 3η θέση.
  2. Στην κατηγορία των γυναικών 35+ η Προδρόμου Άννα κατέλαβε την 2η θέση και το έπαθλο των 150ε
  3. Στην κατηγορία διπλά γυναικών την 1η θέση κατέκτησε το δίδυμο Καραναγνώστη – Κανελλάκη και την 3η θέση το δίδυμο Βουδούρη – Λαμπροπούλου.
  4. Στα μικτά διπλά την 1η θέση κατέκτησε το δίδυμο των Κανελλάκη – Γεωργακόπουλος και τέλος
  5. Στην κατηγορία Consolation Αρχαρίων Ανδρών την πρώτη θέση κατέκτησε ο Λαμπρόπουλος Άγγελος

Άξια συγχαρητηρίων για ακόμη μια φορά η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, η οποία έκανε όλο το φίλαθλο κοινό του τένις να μιλά για τα κατορθώματά της σε ένα ακόμα τουρνουά. Μπράβο σε όλους, τόσο για την συμμετοχή σας, όσο και για τις επιδόσεις σας.

Περισσότερες Φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα του Ομίλου μας στο FB. Πατήστε ΕΔΩ για να τις δείτε.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top