Κανελλάκη και Λαμπρόπουλου στις πρώτες θέσεις στην Καλαμάτα – pics

Νέες επιτυχίες στο αγωνιστικό τμήμα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Οι αθλήτριες του ομίλου της ΑΕΚ, Κανελλάκη και Λαμπροπούλου μονοπώλησαν για ακόμη μια φορά τον τελικό στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16 ετών και κατέκτησαν την 1η και την 2η θέση αντίστοιχα. Το τουρνουά έλαβε χώρα στον ΟΑ Καλαμάτας και αποτέλεσε το Ε3 της 42ης εβδομάδας στην ΕΦΟΑ.

Τα κορίτσια του Γ. Παπαδόπουλου και της Γ. Χατζηγιάννη ερχόμενες με κεκτημένη ταχύτητα από το προηγούμενο τουρνουά που ομοίως είχαν μπει στην τετράδα , κατάφεραν να παίξουν ένα ακόμα εμφύλιο τελικό και να χαρίσουν στον όμιλο της ΑΕΚ δύο ακόμα πρώτες θέσεις αυτή την χρονιά.

Σε 16άρι ταμπλό η Κανελλάκη ξεκίνησε σαν no2  και η Λαμπροπούλου σαν no4 με αποτέλεσμα να βρεθούν στον τελικό μιας και η Λαμπροπούλου στον ημιτελικό επικράτησε του no 1, της Βλαστού (ΟΑ Αιγιαλείας) με 2-0 σετ (75, 40 ret). Στην πορεία της προς τα ημιτελικά η Λαμπροπούλου επικράτησε διαδοχικά των Χουλιάρα (ΣΑ Τρίπολης) και Παπαγεωργίου (ΟΑ Ρίου) με 2-0 σετ αντίστοιχα. Στο κάτω μέρος του ταμπλό η Κανελλάκη επικράτησε των Δημοπούλου και Κάλλιστρου από την ΑΕΤ Νίκη Πατρών με 2-0 σετ αντίστοιχα.

Στον τελικό, ο οποίος ήταν μια πραγματική διαφήμιση του αθλήματος η Κανελλάκη κατέκτησε την πρώτη θέση κερδίζοντας την Λαμπροπούλου μετά από 2.5 ώρες παιχνίδι με 2-1 σετ (62, 36, 63). Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο αθλήτριες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, τόσο από την διοίκηση, όσο και από την προπονητική ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια !!!

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top