1η η Λαμπροπούλου στο Ε3 της Τρίπολης

Συνεχίζονται οι υψηλές αγωνιστικές πτήσεις για την αθλήτρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, την Λαμπρόπουλου Σήλια. Η κατάκτηση της 1ης θέση στο πρόσφατο τουρνουά Ε3 της 19ης εβδομάδας στα κορίτσια κάτω των 14άρων ετών ήταν το επιστέγασμα της σκληρής προετοιμασίας της Σήλιας τον τελευταίο μήνα, μιας και τα παιχνίδια καθ όλη την διάρκεια του Απριλίου και του Μάιου ήταν και είναι αρκετά.
Οι αγώνες έγιναν στις εγκαταστάσεις του ΣΑ Τρίπολης και η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης no1 του ταμπλό επικράτησε στον πρώτο γύρο της Τουμπανιάρη (ΟΑ Κορίνθου) με 2-0 σετ (40 40) και στον δεύτερο γύρο της Μακρυγιώργου (ΑΟΑ Πατρών) με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (40 41) μπαίνοντας στην τετράδα του τουρνουά. Εκεί στα ημιτελικά συνάντησε και κέρδισε την Ασένοβα (ΟΑ Καλαμάτας) με 2-0 σετ (61 61) και διεκδίκησε την 1η θέση από την Στράτη Γεωργία – Ανδριάνα του ΑΟΑ Πατρών στον μεγάλο τελικό του Ε3. Στον τελικό η Λαμπροπούλου κέρδισε με 2-0 σετ (61 64) μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο στρατηγική και από τις δύο αθλήτριες, οι οποίες ομολογουμένως όταν συναντιόνται προσφέρουν εξαιρετικό τένις σε όλους τους παρευρισκόμενους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια από την Διοίκηση και την προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου – Χατζηγιάννη και καλή συνέχεια στους τελικούς των open όπου συμμετέχει η Λαμπροπούλου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top