3η θέση τα 10αρια μας στο Athlisis club

3_10aria_dalamanataΝέα μεγάλη επιτυχία για το αγωνιστικό τμήμα των 10αριών του ομίλου μας. Μετά την 3η θέση στο 2ο ενωσιακό του Ρίου οι αθλητές του Γ. Παπαδόπουλου μπήκαν για μια ακόμη φορά στα μετάλλια κατακτώντας για δεύτερη φορά την 3η θέση του τουρνουά στο AthlisisTennisClub.

Μεγάλη επιτυχία λοιπόν για τους 8άχρονους παίχτες της ΑΕΚ που στην πρώτη τους χρονιά σε επίσημους αγώνες αποδεικνύουν ότι το μέλλον τους ανήκει αν συνεχίσουν την σκληρή δουλειά. Την ομάδα του ομίλου της ΑΕΚ την αποτελούσαν οι Λαμπρόπουλος Μιχάλης, Νασιάκος Ιάσονας και Λαμπρόπουλος Άγγελος.

Οι αθλητές μας λόγο της προηγούμενης 3ης θέσης, όπως προαναφέρθηκε, πέρασαν τον πρώτο γύρο bye. Στον δεύτερο γύρο αντιμετώπισαν και επικράτησαν του Ρήγα 3 με 3-0 σετ (40, 60, 41) μπαίνοντας στον ημιτελικό. Στην τετράδα η ομάδα μας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές ειδικά στο παιχνίδι του διπλού ηττήθηκε με 2-1 σετ (40,57,04) κατακτώντας έτσι την 3η θέση του τουρνουά.

por_dalamanara

Την αγωνιστική πρεμιέρα στην μεγάλη γιορτή του τένις του AthlisisClub άνοιξαν τα παιδιά του κόκκινου και πορτοκαλί επιπέδου. Οι μικροί αθλητές 6-8 ετών έπαιξαν και διασκέδασαν για περισσότερο από 3 ώρες χαρίζοντας μεγάλες ελπίδες διάκρισης στο μέλλον τόσο σε προπονητές όσο και γονείς. Από πλευράς του ομίλου μας τα παιδιά που έπαιξαν στο κόκκινο επίπεδο ήταν οι Παπαηλίου Δημήτρης, Δημητρέλης Μιχάλης, Κηρίμη Ήλια, Κηρίμης Νικόλας, και Πατρινέλης Αλέξανδρος. Στο πορτοκαλί επίπεδο συμμετείχαν οι: Λίγκρη Αναστασία, Αλιμίση Σωτηρία, Παντώτη Δανάη, Σταματόπουλου Μαρία, Μπόζνου Βασιλική και Δημητρέλης Διαμαντής.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα (Πετροπουλάκου, Χατζή, Παπαδόπουλος) συγχαίρουν όλα τα παιδιά για την συμμετοχή και την διάκρισή τους στους αγώνες και εύχονται στην αγωνιστική ομάδα του πράσινου επιπέδου, (Λαμπρόπουλος Μιχάλης, Νασιάκος Ιάσονας και Λαμπρόπουλος Άγγελος) καλή επιτυχία στο πανελλαδικό τουρνουά Βορρά – Νότου, που διεξάγεται το τριήμερο 22-24/5 στην Αθήνα.

kok_dalamanara

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top