Αυλαία στο Arcadian Tennis Open Juniors 2015

2Ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11/7 το 1ο Arcadian Tennis Open Juniors 2015 στα γήπεδα του ομίλου μας στο ΔΑΚ Τρίπολης. Ήταν το πρώτο τουρνουά juniors, που η οργανωτική επιτροπή των αγώνων αποφάσισε για πρώτη φορά να διοργανώσει, μιας και το Arcadian Tennis Open τις δύο πρώτες χρονιές παρουσίας του στο χώρο των καλοκαιρινών open ανά την Ελλάδα, ήταν μόνο για ενήλικες. Φέτος λοιπόν την αρχή στην μεγάλη καλοκαιρινή μάχη των ενηλίκων άνοιξαν τα παιδιά ηλικίας κάτω των 10 και κάτω των 12 ετών. Συμμετείχαν παίχτες από την Σπάρτη, την Αθήνα, την Καλαμάτα, το Άργος και την Τρίπολη και τηρουμένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που επικρατούν αυτή την στιγμή στην χώρα μας, οι συμμετοχές ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.
Για πρώτη φορά φέτος σε OPEN τουρνουά οι παίχτες που συμμετείχαν έπαιξαν με τους πιλοτικούς κανονισμούς της Ομοσπονδίας της Αυστραλίας. Πιο συγκεκριμένα θέλοντας η ομοσπονδία της Αυστραλίας να κάνει πιο θεαματικό αλλά και πιο τηλεοπτικό το άθλημα του τένις βρήκε έναν καινούριο τρόπο διεξαγωγής των τουρνουά που ονομάζεται FAST4 FORMAT. Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές και έμειναν, τόσο ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα, όσο και από το θέαμα. Στόχος των διοργανωτών είναι πλέον να γίνει ένα open ανδρών και γυναικών με το εν λόγο σύστημα.
Στα αποτελέσματα του τουρνουά στην κατηγορία των 10αριών την πρώτη θέση κατέλαβε ο Τούντας Μάριος με δεύτερο τον Ψαράκη Γιάννη και τρίτους τους Κακουρίδη Θάνο και Ασένοβα Γκέρι. Στα Αγόρια 12 ετών την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γεροδήμος Απόστολος με δεύτερο τον Κόλλια Στάυρο και τρίτους τον Σπυράκη Γιώργο και τον Καραναγνώστη Ντίνο. Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών πρώτη αναδείχτηκε η Λαμπροπούλου Σήλια με δεύτερη την Αθανασιάδη Ιωάννα και Τρίτη την Λίγκρη Δέσποινα.
Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης και η οργανωτική επιτροπή των αγώνων θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους γονείς, τους προπονητές και φυσικά τους παίχτες που επισκέφτηκαν την πόλη της Τρίπολης για το ήθος τους, την συμπεριφορά τους και την αγωνιστική τους παρουσίας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια καλοκαιριού και καλή αντάμωση στα ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ 2015 στις αρχές του Οκτώβρη. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλο των Αγοριών και των κοριτσιών κάτω των 10 ετών. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλο των Αγοριών κάτω των 12 ετών. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ταμπλο των Κοριτσιών κάτω των 12 ετών.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top