1η θέση για το Ζωγραφάκη στο 5ο Kris Karras Open

david_1os_fthiotikos_1_siteΔιπλή μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του ομίλου μας Ζωγραφάκη Δαβίδ στο 5ο Kris Karras open, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και φέτος ο Φθιωτικός όμιλος αντισφαίρισης. Είναι η τρίτη διαδοχική επιτυχία για τον αθλητή του ομίλου μας και μάλιστα τόσο στα μονά όσο και στα διπλά των ανδρών.

Στα αποτελέσματα του τουρνουά ο Ζωγραφάκης σε 64άρι ταμπλό, κατά το οποίο πέρασε τον πρώτο γύρο bye αντιμετώπισε και επικράτησε στους 32 τον Τσιτούμη με 2-0 σετ (62,62) και στους 16 τον Μπαντέλα με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (60,64). Στην οκτάδα επικράτησε του Γκουρλία με 2-0 σετ (62,62) και στον ημιτελικό του Καραμπέτσου με 2-0 σετ (64, 63) περνώντας στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Στον τελικό  αντίπαλος του Δαβίδ ήταν ο αθλητής Αρτσίτα. Ο Αρτσίτας την προηγούμενη είχε επικρατήσει στον ημιτελικό του Κακολύρη με 2-0 σετ αλλά στον τελικό αποσύρθηκε και ο Ζωγραφάκης κέρδισε την 1η θέση με med.

david_1os_fthiotikos_2_siteΣτην κατηγορία του διπλού ο αθλητής του ομίλου μας αγωνίστηκε με συμπαίχτη τον Τσιτούμη και κέρδισαν την 1η θέση του τουρνουά αφού σε 16άρι ταμπλό κέρδισαν μέχρι τον ημιτελικό, κατά σειρά τις ομάδες των Παντερμάκη – Μαυρόπουλο με 2-0 σετ (62,62), τους Μανόπουλο – Γκουρλιά με 2-0 σετ (63, 76,9) και τους Αγγελή – Καραμάνη με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (61,75). Στον τελικό αγωνίστηκαν ενάντια στην ομάδα των Βαμβακά και Σύρου, των οποίων και επικράτησαν με 2-0 σετ (63,61) κερδίζοντας μια ακόμα πρώτη θέση. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Η επιτροπή διοίκησης και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ συγχαίρουν δημοσίως τον Ζωγραφάκη και τον συναθλητή του στα διπλά Τσιτούμη και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια στα επόμενα open.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top