2oς Ο Λαμπρόπουλος Κ και 3ος ο Δελής στη Μεσσήνη

klem_Omadiki_2os_mesini_2016_siteΔιακρίσεις και στο εαρινό τουρνουά της Μεσσήνης είχε ο όμιλος μας με δύο αθλητές του στην κατηγορία των ανδρών.
Στις δυο κατηγορίες των ανδρών division 2 και division 1 οι αθλητές μας Λαμπρόπουλος Κλέμ και Δελής Κωνσταντίνος κατέκτησαν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα.
Αγωνιστικά ο Λαμπρόπουλος Κλέμ περνώντας από 3 γύρους προκριματικών, αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλό του division 2. Στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό επικράτησε του Χρυσανθακόπουλου με 2-1 σετ (63 36 64). Στον ημιτελικό αγωνίστηκε και κέρδισε τον Σπανό με 2-0 σετ (64 64) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου και ηττήθηκε απο τον Τσίκινη με 2-0 σετ (60 62). Με πέντε νίκες και μια ήττα ο αθλητής μας Λαμπρόπουλος Κλέμ κατέκτησε την 2η θέση του Εαρινού τουρνουά της Μεσσήνης.
delis_3os_mssini_2016_siteΑπό την άλλη ο Δελής Κωνσταντίνος αγωνιζόμενος στο division 1 πέρασε και αυτός με τη σειρά του 3 γύρους προκριματικών και στο κυρίως ταμπλό στην οκτάδα επικράτησε του Πουλακίδα με 2-0 σετ (63 64). Στον ημιτελικό δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Δουκουμόπουλο με 2-1 σετ (36 64 36) κατακτώντας την 3η θέση.
Η διοικούσα επιτροπή και η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρουν δημόσια και τους δυο παίχτες (Λαμπρόπουλο και Δελή) και τους εύχονται καλή επιτυχία σε Παπαφλέσσεια και Peloponnesus Tennis Masters αντίστοιχα.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top