1ος ο Ζωγραφάκης στη Ραφήνα

Μια ακόμη επιτυχία για το αγωνιστικό τμήμα του ομίλου μας, με τον Δαβίδ Ζωγραφάκη να κατακτά την 1η θέση στο τουρνουά open της Ραφήνας.

Μετά το πρωτάθλημα Ελλάδος στην κατηγορία 40+ που κατέκτησε ο Δαβίδ, ήρθε άλλη μια επιτυχία σε open τουρνουά να εδραιώσει εκ νέου την καλή αγωνιστική κατάσταση που διανύει ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης. Σε 32άρι ταμπλό και ξεκινώντας από το no2 του ταμπλό ο Δαβίδ ανέβηκε στην 1η θέση του πολύ δυνατού, από κάθε άποψη τουρνουά της Ραφήνας.

Αγωνιστικά ο Ζωγραφάκης επικράτησε των Μπελούκα, Μπάκολα και Πηλιχού μέχρι την τετράδα με 2-0 σετ σε όλα τα παιχνίδια. Στον ημιτελικό αντίπαλος του Ζωγραφάκη ήταν ο Χατζηδάκης, ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ενοχλούσε. Έτσι στον τελικό, ο οποίος ήταν παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις ο Δαβίδ επικράτησε με 2-1 σετ, έχοντας αντίπαλο τον Ζαχαρόπουλο και κατέκτησε την 1η θέση του τουρνουά.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά από τον όμιλο για την πορεία του Δαβίδ, όλο αυτό τον καιρό και καλή δύναμη μέχρι το τέλος του έτους, γιατί η συνέχεια αναμένετε πολύ δυνατή.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top