2η Λαμπροπούλου στην Πάτρα

Πολύ καλό Σαββατοκύριακο από άποψης αγωνιστικής συμμετοχής είχε το Ε3 της 16ης εβδομάδας για την ΑΕΚ Τρίπολης και ποιο συγκεκριμένα για την αθλήτρια Λαμπροπούλου Σήλια.

Στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑ Πατρών που διεξήχθη το ενωσιακό κάτω των 14άρων ετών το ενδιαφέρον ήταν πολύ μεγάλο αφού συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα της ΣΤ Ένωσης αντισφαίρισης Πελοποννήσου.

Στα αγωνιστικά η αθλήτρια Λαμπροπούλου Σήλια πιστή στις επιτυχίες της και την φετινή χρονιά κατέκτησε σε 32άρι ταμπλό την 2η θέση του τουρνουά χάνοντας στον τελικό από την Βασιλοπούλου του ΑΟΑ Πατρών με 2-0 σετ (62,62). Στην πορεία της προς τον τελικό και ξεκινώντας από το no2 του ταμπλό επικράτησε της Μπούζου (ΣΑ Τρίπολης) με 2-0 σετ (40, 40) και στον δεύτερο γύρο της Δελλή (Ρήγα ΑΟΑ Αργολίδας)με το ίδιο σκόρ 2-0 σετ (41, 42). Στον ημιτελικό επικράτησε της Μακρυγεώργου (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ (63, 75). Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην αθλήτρια μας Λαμπροπούλου Σήλια και ευχές για επιτυχίες στην ανοιξιάτικη συνέχεια της που αναμένεται “καυτή”

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top