H ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Tripolis Sports Camp για 2η χρονιά στα χέρια της διατροφολόγου κας. Μπιλίση.

Η σωστή άθληση πρέπει να συνοδεύεται και από σωστή διατροφή Στις ημέρες μας, η σημασία της διατροφής για τη διατήρηση της καλής υγείας είναι αναμφισβήτητη. Σε ό,τι αφορά τα παιδιά που αθλούνται είναι ίσως ακόμα μεγαλύτερη, αφού επηρεάζει σημαντικά την απόδοσή τους. Με άλλα λόγια πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην τήρηση ενός σωστού διατροφικού προγράμματος κατά την προπόνηση και μετά από αυτή.

Για αυτό το λόγο το Tripolis Sports Camp για 2η συνεχόμενη χρονιά συνεχίζει μια πολύ δυνατή συνεργασία με την διαιτολόγο – διατροφολόγο κα. Μπιλίση Έλενα (Msc Practitioner σε διατροφικές διαταραχές και παχυσαρκία), η οποία θα επιμεληθεί το γεύμα των μικρών μας αθλητών και θα τους προσφέρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρήσιμες διατροφικές συμβουλές.

Ο σκοπός μας θα πρέπει να είναι εκτός από συμβουλευτικός και εκπαιδευτικός, ώστε οι βάσεις της σωστής αθλητικής δίαιτας να γίνουν συνείδηση για τον αθλητή και να τον βοηθήσουν να έχει καλή υγεία αλλά και τη μέγιστη δυνατή απόδοση.

Σας περιμένουμε στην μεγάλη οικογένεια του Tripolis Sports Camp , όχι μόνο για να γυμναστείτε κατάλληλα αλλά και για να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο αθλητικό, παιδαγωγικό και διατροφολογικό μέλλον.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top