Κοπή πίτας για τον όμιλο μας (pics)

Σε μια λιτή εκδήλωση και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον covid19 ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της αγωνιστικής ομάδας και των ακαδημιών του. Το πρωί του Σαββάτου (26/02) παρουσία του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου βρέθηκαν στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης αρκετοί από τους λιλιπούτειους αθλητές μας, οι οποίοι ύστερα από ένα χρόνο διακοπής εξαιτίας της πανδημίας, έζησαν από κοντά την ζεστή ατμόσφαιρα της οικογένειας της ΑΕΚ Τρίπολης.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές επιτρέποντας στον όμιλό μας να συνδυάσει την κοπή της πίτας με τις απονομές του πρόσφατου εσωτερικού τουρνουά by Orchestra Tripolis στις κατηγορίες των Juniors. Ο Διευθυντής του ομίλου κ. Παπαδόπουλος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους έδωσε τον λόγο στον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης, κ. Βαλασόπουλο, ο οποίος μίλησε για την εξαιρετική δουλειά του τμήματος, τόσο στις ακαδημίες, όσο και στην αγωνιστική ομάδα. Εξήρε το έργο της προπονητικής ομάδας (Παπαδόπουλος, Σταθούλη, Διονυσόπουλος και Δημητρόπουλος) και αφού ευχήθηκε  καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και νέες επιτυχίες έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Η τυχερή του φλουριού αναδείχτηκε η Παπακώστα Κωνσταντίνα, η οποία κέρδισε ένα πολύ δυνατό τενιστικό δώρο προσφορά του συλλόγου.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο μεγάλος χορηγός του τουρνουά ο κ. Πιτερός Παναγιώτης, ιδιοκτήτης του καταστήματος Orchestra Tripolis, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για το αγωνιστικό τους ήθος και την συνέπειά τους ευχήθηκε σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Τσαγκαρέλης και ο Γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΤ κ. Παρασκευόπουλος, οι οποίοι έκαναν μερικές από τις απονομές στους μικρούς μας αθλητές. Την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης είχε το Royal Weddings. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει φωτογραφικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση και τις απονομές του εσωτερικού τουρνουά, καθώς και τα αποτελέσματα.

Για περισσότερες φωτογραφίες Πατήστε ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook

Ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά με Υγεία σε όλους.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top