Συγχαρητήρια στην Σταυροπουλου Ζωή για την επιτυχία της στο διαγωνισμό ζωγραφικής του Super Cup Basket με αμαξίδιο (pics)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, συγχαίρουν την αθλήτρια της αγωνιστικής ομάδας των juniors και μέλος του συλλόγου της ΑΕΚ Τρίπολης, Σταυροπούλου Ζωή για την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τον τελικό του 2ου Super Cup με αμαξίδιο.

 

 

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα στο ιδιαίτερο αυτό γεγονός, που διοργανωτής ήταν ο σύλλογος της ΑΕΚ Τρίπολης, η αθλήτρια του ομίλου τένις Σταυροπούλου Ζωή με την συμμαθήτρια της Τζόρβα Φωτεινή από την τάξη ΣΤ2 του 11ου Δημοτικού σχολείου κατάφεραν να κερδίσουν στον μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής. Το υπέροχο έργο τους έγινε το επίσημο έμβλημα του 2ου Τελικού Super Cup Basket σε αμαξίδιο και φιγουράριζε στις αφίσες, τις προσκλήσεις και σε όλα τα έντυπα που συνόδευαν το συγκεκριμένο αυτό αθλητικό γεγονός.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην αθλήτρια μας Σταυροπούλου Ζωή να έχει πάντα υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες με ότι και αν καταπιάνεται.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top