Ο όμιλος μας τίμησε τους αθλητές/τριες του, στο Follow The Stars 2023 (pics)

Το απόγευμα της Κυριακής (09/04) το τμήμα Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια γιορτή Follow The Stars στην οποία ουσιαστικά τιμήθηκαν οι αθλητές/τριες του συλλόγου για την αγωνιστική παρουσία τους την περασμένη χρονιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης και σ’ αυτήν παραβρέθηκαν αρκετά μέλη αθλητές και αθλούμενοι του τμήματος, μέλη της διοίκησης του συλλόγου και φίλοι της κιτρινόμαυρης «οικογένειας».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα εισαγωγικό βίντεο αλλά και μια συνοπτική ιστορική αναδρομή του συλλόγου που έχει διαγράψει 31 χρόνια με πλούσια δράση και πολλές διακρίσεις. Ακολούθησαν οι σύντομοι χαιρετισμοί του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου.

Έγινε αναφορά επίσης στις πολλές δράσεις και όχι απαραίτητα με αντικείμενο αποκλειστικά το αγωνιστικό σκέλος του Τένις, όπως κοινωνικές με έντονο το στοιχείο της αλληλεγγύης και της στήριξης στο συνάνθρωπο. Αναφορά και στα μνημόνια συνεργασίας της ΑΕΚ Τρίπολης με ουσιαστικό έργο.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του υπευθύνου προπονητή του τμήματος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργου Παπαδόπουλου, για να πάρουν σειρά  οι βραβεύσεις. Πρώτη ειδική βράβευση αποτέλεσε αυτή του δημιουργού του επετειακού λογοτύπου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Ηλία Καρύδη εκ μέρους της εταιρίας Καρύδης Labels, με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης να απονέμει το συγκεκριμένο βραβείο. Στη συνέχεια βραβεύθηκε η υπεύθυνη των ακαδημιών του τμήματος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κα Θεοδώρα Σταθούλη, για τη συνεισφορά της στις δράσεις του τμήματος και ιδιαίτερα για το πρωτοποριακό πρόγραμμα του baby tennis.

Ακολούθησαν οι ειδικές βραβεύσεις των αθλητών/τριών του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για την εισαγωγή τους την περασμένη χρονιά σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συγκεκριμένες οι Σήλια Λαμπροπούλου, Έκτορας Παπανικολάου και Κωνσταντίνος Καραναγνώστης. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ενώ με τη σειρά πραγματοποίησε και το δικό του σύντομο χαιρετισμό.

Στην εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να μην τιμηθούν και οι αθλητές/τριες των τμημάτων Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν η αγωνιστική ομάδα των γυναικών της ΑΕΚ Τρίπολης που αγωνίζεται  στην Β Εθνική κατηγορία και παρουσιάστηκε ο νέος χορηγός της προσπάθειάς της, ο κ. Σουλελές Κωνσταντίνος και πιο συγκεκριμένα το κατάστημα Volterra Tripolis. Τιμήθηκε ο πολύπειρος αθλητής του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Δαβίδ Ζωγραφάκης, από τον Αντιδήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Μακαρούνη για τις περσινές του Διεθνείς Επιτυχίες και φυσικά ο παλιός αθλητής της ΑΕΚ κ. Αλέξανδρος Διονυσόπουλος για την συνεισφορά του στον όμιλο τένις από τον Διευθυντή του τμήματος τον κ. Γεώργιο Παπαδόπουλο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον μεγάλο χορηγό του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης το Χρυσοχοείο Μπαντούνας Ρολόι Κόσμημα για την πολύτιμη και ιδιαίτερη βοήθειά του στον όμιλο τένις, όλα αυτά τα χρόνια, λειτουργίας του.

Στο τελευταίο σκέλος των βραβεύσεων τιμήθηκαν όλοι οι αθλητές/τριες του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης που αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ΑΕΚ Τρίπολης την περασμένη χρονιά με ιδιαίτερη μνεία στις Πανελλαδικές διακρίσεις του Δημήτρη Παπαγιαννόπουλου και της Χαρίκλειας Κοράκη. Την σκυτάλη πήραν οι τελευταίες απονομές του εσωτερικού τουρνουά Juniors  by Orchestra Tripolis. Εκ μέρους του χορηγού τις απονομές έκανε η κα. Πιτερού Γωγώ με την παρουσία της προπονητικής ομάδας (Σταθούλη, Δημητρόπουλος, Αρβανίτης, Χαραλαμποπούλου ) καθώς και της ομάδας των Γυναικών της Β Εθνικής κατηγορίας. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την παρουσίαση της συγκεκριμένης εκδήλωσης πραγματοποίησε ο αθλητής του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Κωνσταντίνος Δελής.

Το παρόν στην συγκεκριμένη εκδήλωση έδωσαν ο Βουλευτής Αρκαδίας και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντινόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καρούντζου, Μακαρούνης, Λαγός, Καραλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τσαγκαρέλης και Κουκάκης, καθώς και ο Γ.Γ της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Αλμπάνης.

Ο όμιλος θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Royal Weddings τόσο για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, όσο και για την κατασκευή των βίντεο που πραγματικά μάγεψαν το κοινό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης την Αρκαδική Τηλεόραση, το Βόλτα στην Τρίπολη, και στο protoselido.gr .

Με το καλό να ανταμώσουμε και του χρόνου με νέες επιτυχίες για την ομάδα τένις της Αρκαδίας. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση (Photoshooting RoyalWeddings.gr)

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top