1ος ο Ζωγραφάκης του ομίλου μας στα τουρνουά του ΟΣΦΠ & ACE

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη για την κατάκτηση δύο πρώτων θέσεων, τόσο στο  τουρνουά TENNIS HOLDEM & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ., όσο και σε αυτό του TENNIS BOWL 2023 στο ACE.

Με συμμετοχή στην κατηγορία στα διπλά ανδρών (Men’s Doubles Master) στο  τουρνουά TENNIS HOLDEM & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ σε round robin όμιλο οι Ζωγραφάκης και Περιβολαράκης επικράτησαν τόσο των Θεοδωρίδη  – Αναστασίου με 1-6 και 2-6, όσο και των Ρούση και Βεντούα με 46 67 κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Στο τουρνουά TENNIS BOWL 2023 στα κλειστά γήπεδα του ACE o Ζωγραφάκης με συναθλήτρια του την Μακρή Ελένη πέρασαν τον πρώτο γύρο με bye και τον δεύτερο εναντίον των Καραντίνου – Τσίντζου με wo. Στην 8άδα επικράτησαν των Παπακωνσταντίνου – Κριτσώνη με 2-0 σετ και στα ημιτελικά των Πλακαλή -Ραυτοπούλου με 2-0 σετ επίσης. Στον μεγάλο τελικό το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο 2-0 σετ απέναντι στους Κάπελο και Ποπ κατακτώντας άλλη μια πρωτιά.

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά στον Δαδίδ Ζωγραφάκη και στους συμπαίχτες του Μακρή και Περιβολαράκη για τις πρόσφατες επιτυχίες τους.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top