1η η Λαμπροπούλου στο Athlisis Tennis Club

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν την αθλήτρια του ομίλου Σήλια Λαμπροπούλου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά του Athlisis Tennis Club.

Μια ακόμη επιτυχία πρόσθεσε η Σήλια Λαμπροπούλου στις καλοκαιρινές επιτυχίες του συλλόγου. Στο τουρνουά που έγινε στα γήπεδα του Athlisis Tennis Club στην Δαλαμανάρα η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης αγωνίστηκε στην κατηγορία διπλά γυναικών με συμπαίκτρια την Καλτεζιώτη Ελένη και κατέκτησαν την 1η θέση σε 16άρι ταμπλό, ξεκινώντας από το no1 της κατάταξης. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο τους γύρο τον πέρασαν με bye και τον δεύτερο γύρο εναντίον στην Παπαδόπουλου – Μίντρου  με wo.  Στον τρίτο γύρο των ημιτελικών επικράτησαν του ζευγαριού των Σταυροπούλου και Μιχαλοπούλου με 62, 61 μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Εκεί νικηφόρο ήταν το πέρασμα τους με 2-0 σετ (62, 63) εναντίον του ζευγαριού Καζά και Σόγια κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στην αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια και στην συμπαίκτριά της Καλτεζιώτη Ελένη για αυτή τους την επιτυχία και ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα μικτά διπλά του τουρνουά Tripolis Open 2023, όπου αγωνίζεται με συμπαίκτη τον Καραναγνώστη Κωνσταντίνο.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top