3ος ο Τριανταφύλλου στην Ραφήνα

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή του ομίλου Τριανταφύλλου Θάνο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο ενωσιακό open τουρνουά της Η’ Ένωσης στην Ραφήνα.

Ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης Θάνος Τριανταφύλλου, αγωνίστηκε στα γήπεδα του Σ.Α. Ραφήνας στο open ενωσιακό τουρνουά και κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση του ταμπλό στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 10 ετών, αν και 1,5 χρόνο μικρότερος από όλους του, τους αντιπάλους. Στον γύρο των round robin κατέλαβε την 2η θέση επικρατώντας του Καλόμοιρου Κωνσταντίνου του Ο.Α Αθηνών με 62 και του Βερίκοκου Ορέστη του Κολλεγίου Ντιρι με το ίδιο σκορ 62. Ο αθλητής Σολδάτος Χρήστος από τον όμιλο του Παλαιού Φαλήρου κέρδισε τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης με 61 τοποθετώντας δεύτερο στην κατάταξη των ομίλων στο κυρίως ταμπλό των knock out. Στην 8άδα του κυρίως ταμπλό ο Τριανταφύλλου αντιμετώπισε εκ νέου τον αθλητή του Παλαιού Φαλήρου Σολδάτο, τον οποίο και απέκλεισε με 64 μπαίνοντας στα ημιτελικά του τουρνουά. Εκεί ηττήθηκε από τον αθλητή Ιακωβίδη του Ο.Α Γλυφάδας με 60 κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά. Για την ιστορία ο Ιακωβίδης Γεώργιος κατέκτησε στην συνέχεια την 1η θέση του ενωσιακού της Ραφήνας.

Πολλά συγχαρητήρια, εκ νέου, στον μικρό μας αθλητή Τριανταφύλλου Θάνο, του ευχόμαστε καλή ξεκούραση στο υπόλοιπο του καλοκαιριού, που απομένει και καλή του επάνοδο στην αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας περί τα τέλη Αυγούστου.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top