Οι βραβεύσεις της ΑΕΚ Τρίπολης προς τους επιτυχόντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (pics: drt915) – (πηγή: kalimeraarkadia)

Το απόγευμα της Τετάρτης (27/09) με τον καιρό να μην είναι «σύμμαχος» η ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε μια ακόμη ξεχωριστή εκδήλωση στο χώρο του μουσείου – γραφείων της ομάδας στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών «Αν. Μουκάκης».

Μια εκδήλωση στην οποία εκτός από τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, τους προπονητές και αθλητές του συλλόγου, παρουσία έδωσαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης και επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο», ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά» κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, καθώς και υποψήφιοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Ειδικότερα η ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε τον καθιερωμένο της αγιασμό για τη νέα σεζόν όλων των τμημάτων της. Τιμήθηκαν αθλητές του συλλόγου που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, αθλητές του συλλόγου που προσέφεραν στο σύλλογο επί σειρά ετών με αφορμή την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση, καθώς και η οικογένεια του Νίκου Δημόγιαννη, για το γεγονός της δωρεάν της φανέλας και του Κυπέλλου που είχε κατακτήσει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας.

Πιο συγκεκριμένα από τον όμιλο τένις τιμήθηκαν οι παρακάτω αθλητές:

🥎 Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα: ΤΕΦΑΑ Αθηνών από τον Γ. Γραμματέα της ΑΕΚ τον κ. Αλμπάνη
🥎 Πασιοπούλου Κατιάννα: Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών στη Θεσσαλονίκης, από τον επικεφαλή της παράταξης «Τρίπολη – Ενωμένοι Μπροστά» κ. Γιάννη Σμυρνιώτη
🥎 Λατσώνας Παύλος: Πολυτεχνείο Αθηνών
🥎 Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος: Πολιτικών Μηχανικών Πάτρα, απο τον μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης τον κ. Σπηλιόπουλο
🥎 Σταμάτοπουλου Μαρία: Αρχιτεκτονική Ξάνθη, από τον έφορο της ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης τον κ. Ζούζουλα

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: https://www.drt915.gr

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top