ΑΕΚ Τρίπολης Τένις και σχολικός αθλητισμός – “Ζωοδόχος Πηγή”

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στηρίζει τον σχολικό αθλητισμό με δράσεις και επισκέψεις σχολείων στις εγκαταστάσεις του. Χαρά, άπλετο παιχνίδι και πολλά χαμόγελα γέμισαν τους χώρους του ΔΑΚ Τρίπολης και τις εγκαταστάσεις τένις τις τελευταίες ημέρες. Πρώτο σχολείο που επισκέφτηκε τον όμιλό μας ήταν τα παιδιά του προ – νήπιου της Ζωοδόχου Πηγής, τα οποία ήρθαν με τις δασκάλες τους να γνωρίσουν το πρωτοποριακό για τα αθλητικά δεδομένα της Τρίπολης πρόγραμμα του BABY TENNIS.
Ένα πρόγραμμα που εδώ και δύο χρόνια είναι το μοναδικό που υπάρχει στον Αρκαδικό αθλητισμό και αναφέρεται σε παιδιά ηλικίας 3+ ετών. Τα παιδιά της Ζωοδόχου Πηγής έπαιξαν για περισσότερο από μια ώρα με τους προπονητές της ΑΕΚ Τρίπολης, γνώρισαν από κοντά το άθλημα της αντισφαίρισης και τους παραδόθηκε μια συλλεκτική εμφάνιση του ομίλου, η οποία θα δοθεί ύστερα από κλήρωση σε κάποιον/α τυχερό/η.
Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και ο Πρόεδρος κ. Βαλασόπουλος θα συνεχίζουν να στηρίζουν τους μαθητές της Τρίπολης, οι οποίοι αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα προσφέρουν σε κάθε σχολική μονάδα την δυνατότητα γνωριμίας των μυστικών του αθλήματος της Αντισφαίρισης κατά τις επισκέψεις τους στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top