ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΟΝΑ & ΔΙΠΛΑ από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης by Volterra Tripolis Shop

O επιτυχημένος θεσμός των AEK TRIPOLIS TENNIS LEAGUE μπαίνει στην τελική του ευθεία πριν το μεγάλο τουρνουά της τελικής 8άδας Master League Finals by Badounas με έπαθλο το ρολόι από τον μεγάλο χορηγό του τουρνουά Badounas Ρολόι – Κόσμημα.

Στα ανακαινισμένα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης, θα διεξαχθούν αγώνες, τόσο ανδρών όσο και γυναικών (ΑΡΧΑΡΙΩΝ & ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ) σε μια κατηγορία με πίσω ταμπλό για τους χαμένους του πρώτου γύρου. Το τουρνουά θα διεξαχθεί με το σύστημα Round Robbin (ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ) σε ομίλους των 4άρων παικτών ανά όμιλο (κάθε αγωνιζόμενος θα παίξει τουλάχιστον 3 παιχνίδια ανεξαρτήτως αποτελέσματος, με τους δύο πρώτους παίχτες κάθε ομίλου να περνούν στα knock out). Μεγάλος Χορηγός και Υποστηρικτής του τουρνουά, είναι για μια ακόμη φορά το κατάστημα της Volterra στην Τρίπολη – Volterra Shop Tripolis.

Για πρώτη φορά την φετινή χρονιά εμβόλιμα με το τουρνουά του μονού θα γίνει και τουρνουά διπλού. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας πιο κάτω στην προκήρυξη.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων της ΑΕΚ Τρίπολης και το κατάστημα της VOLTERRA στην Τρίπολη σας εύχονται καλή επιτυχία.

Η καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων είναι το Σάββατο 18/11/2023.

Πατήστε ΕΔΩ να διαβάσετε αναλυτικά την προκήρυξη .

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top