2ος ο Τριανταφύλλου στην Θεσσαλονίκη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν τον αθλητή του ομίλου τένις Τριανταφύλλου Θάνο για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Ε3 τουρνουά για παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών που έγινε στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.

Ο 8χρονος αθλητής του ομίλου μας  ταξίδεψε μακριά από τα άρια της ΣΤ ένωσης και αγωνίστηκε στο open τουρνουά της Β ένωσης, αυτό του ΑΣ. Δ. Κολλεγίου 2009 της 49ης εβδομάδας της ΕΦΟΑ. Αντιμετωπίζοντας στον πρώτο γύρο τον αθλητή Γρυλλή Κωνσταντίνο του ΣΑ Παλλήνης πέρασε νικηφόρα με σκορ 60 μπαίνοντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στην τετράδα αντιμετώπισε τον αθλητή της ΑΕΤ Νίκης Πατρών Μαρίναρο Αλέξη, τον οποίο και κέρδισε με 62 μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Στον τελικό αντίπαλός του ήταν ο αθλητής Πετσούλας Κίμων – Αναστάσιος από τον ΑΣΑ Γρεβενών. Το παιχνίδι του τελικού έκρυβε πολλές συγκινήσεις και εξαίρετο θέαμα από τους δύο αθλητές. Νικητής αναδείχθηκε ο Πετσούλας με 63,αφήνοντας τον αθλητή του ομίλου μας, Τριανταφύλλου Θάνο στην 2η θέση του τουρνουά.

Για μια ακόμη φορά πολλά – πολλά συγχαρητήρια στον Τριανταφύλλου Θάνο, ο οποίος κλείνει μια ακόμη χρονιά με θετικό πρόσημο. Είναι γεγονός ότι την φετινή χρονιά, σε όποιο τουρνουά και αν έχει αγωνιστεί, αν και είναι ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής κάθε κατηγορίας, βρίσκεται μόνιμα μέσα στις πρώτες θέσεις. Του ευχόμαστε να έχει υγεία και την νέα χρονιά, με ακόμα περισσότερη δουλειά, να κατακτήσει όλους του, τους στόχους και τα όνειρά του.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top