1η θέση για την Μανιάτη και 2η για τον Τσούτσο του ομίλου μας

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές του ομίλου τένις Μανιάτη Εβελίνα και Τσούτσο Κωνσταντίνο για την κατάκτηση της 1ης και 2ης θέσης αντίστοιχα στο open Ε3 τουρνουά για παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών που έγινε στην Τρίπολη.

Ποιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ΣΑ Τρίπολης διεξήχθη το τελευταίο open της χρονιάς, που σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά για παιδιά ηλικίας 10 ετών. Οι αθλητές του ομίλου μας Μανιάτη Εβελίνα και Τσούτσος Κωνσταντίνος έδωσαν για ακόμη μια φορά βροντερό παρόν, τόσο με την αγωνιστική τους ετοιμότητα, όσο και με την συγκομιδή δύο ακόμα πρώτων θέσεων.

Η Μανιάτη Εβελίνα σε 8άρι ταμπλό κατέκτησε για μια ακόμη φορά την 1η θέση του τουρνουά επικρατώντας στον πρώτο γύρο της Καλτεζιώτη Αλίκης από τον ΣΑ Τρίπολης με 2-0 σετ και στα ημιτελικά της Παπακώστα Κωνσταντίνας (συναθλήτριά της στην ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-0 σετ. Στον τελικό η Μανιάτη επικράτησε της αθλήτριας Σταματελάτου από την ΑΕΤ Νίκη Πατρών με 2-0 σετ κατακτώντας την 1η θέση του open.

Στο ταμπλό των αγοριών αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Τσούτσο Κωνσταντίνο που παρά τον προ δύο ημερών τραυματισμό του στο γόνατο αποφάσισε να αγωνιστεί στο τουρνουά και να μπει για ακόμη μια φορά σε τελικό. Μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Άργος με αντίπαλο τον ίδιο παίχτη αυτή την φορά και εξαιτίας του τραυματισμού του η κατάσταση ανετράπη και ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης κέρδισε την 2η θέση, χάνοντας από τον Νικολάου με 2-0 σετ, στον τελικό. Η αγωνιστική ανετοιμότητα του Κωνσταντίνου, εξαιτίας του τραυματισμού του, δεν τον πτόησε να αγωνιστεί στο 16άρι ταμπλό του τουρνουά του ΣΑ Τρίπολης. Ξεκινώντας από το no2 του ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και στον δεύτερο γύρο επικράτησε του Χριστόπουλου από τον Αρκαδικό Άτλα με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά κέρδισε τον Συψά από την ΑΕΤ Νίκη Πατρών με 2-1 σετ και πέρασε για μια ακόμη φορά στον τελικό, μιας ακόμα φετινής διοργάνωσης.

Ευχόμαστε εκ νέου στους αθλητές μας Μανιάτη Εβελίνα και Τσούτσο Κωνσταντίνο να έχουν υγεία την νέα χρονιά, και να προσπαθούν, όπως τώρα για νέες διακρίσεις και ανάλογες τενιστικές εμφανίσεις.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top