Ο αγωνιστικός απολογισμός του ομίλου μας για το 2023

Τριάντα τρία (33) χρόνια λειτουργίας και αδιάλειπτης αγωνιστικής παρουσίας έκλεισε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου έκανε για μια ακόμη χρονιά το καλύτερο δυνατό με σκοπό και στόχο τον υγιή ανταγωνισμό και την ευγενή άμιλλα.

Οι αγωνιστικές παρουσίες ήταν αρκετές και αυτή την περίοδο με τις επιτυχίες να συνοδεύουν την ομάδα αλλά και το προπονητικό της team. Η συμμετοχή των γυναικών μας για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Β Εθνική κατηγορία αλλά και η τρίτη θέση των ανδρών μας στο πρόσφατο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είναι όσα η ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είχε να επιδείξει σε ομαδικό επίπεδο.

Σε ατομικές διακρίσεις η ΑΕΚ Τρίπολης  προχωρά ακάθεκτη σε όλα τα επίπεδα των αγώνων. Η προπονητική ομάδα του ομίλου μας (Παπαδόπουλος, Αρβανίτης και Δημητρόπουλος) σε καθημερινή βάση προσπάθησαν και προσπαθούν να προσφέρουν, όσο  το δυνατόν περισσότερα εφόδια σε μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές. Η νέα αγωνιστική φουρνιά, της ομάδας μας δείχνει να αποδίδει καρπούς. Ολοένα και περισσότερα παιδιά γνωρίζουν το άθλημα του τένις δίπλα μας και αποκτούν τενιστικές ικανότητες, ώστε να ανταποκρίνονται στις δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες των τουρνουά, όπου συμμετέχουν: Εσωτερικά, open, διασυλλογικά, ενωσιακά και Πανελλαδικά.

Οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης πρωταγωνίστησαν εκ νέου εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων και κατάφεραν να κατακτήσουν 64 θέσεις με 26 διαφορετικούς παίκτες σε 45 τουρνουά, κάτι που μαρτυρά την μεγάλη τους προσπάθεια καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς του 2023. Πολύ ψηλά στην λίστα των επιτυχιών βρίσκονται  οι δύο Διεθνής διακρίσεις του Δαβίδ Ζωγραφάκη σε τουρνουά seniors της Itf

Στο αρχείο ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις διακρίσεις των αθλητών.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές, τους γονείς αλλά και την προπονητική ομάδα του ομίλου. Ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχίσουν να συνοδεύουν την ομάδα μας και να γίνονται ολοένα και πιο μεγάλες. Καλή συνέχεια σε όλους την αγωνιστική χρονιά του 2024.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top