3oς ο Τριανταφύλλου στον ΑΟΑ Φιλοθέης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν τον Τριανταφύλλου Θάνο, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο ενωσιακό τουρνουά της Φιλοθέης για αγόρια κάτω των 10 ετών.

Στο τουρνουά που έλαβε χώρα στον ΑΟΑ Φιλοθέης ο αθλητής του ομίλου μας Τριανταφύλλου Θάνος έπαιξε στον 6ο όμιλο των αγώνων τερματίζοντας στην 1η θέση του ομίλου, όπου αγωνίστηκε. Πιο συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο ο αθλητής μας κέρδισε τον Βερύκοκο Ορέστη (ΑΣ Κολλεγίου ΝΤ) με 6-0 και στον δεύτερο γύρο τον Καμμένο Πέτρο (ΟΑ Γουδή) με 6-2. Επόμενο νικηφόρο παιχνίδι ήταν με τον Αντώνογλου (Ροδιακός ΟΑ) με 6-0 τερματίζοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρώτη θέση του ομίλου του. Στην οκτάδα του τουρνουά ο Τριανταφύλλου επικράτησε του Μούστου (ΑΟΑ Φιλοθέης) με 6-1 μπαίνοντας στα ημιτελικά. Εκεί ο Τριανταφύλλου ηττήθηκε από τον Ιακωβίδη (ΟΑ Γλυφάδας) με 6-0 κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά. Για την ιστορία ο αθλητής Ιακωβίδης κατέκτησε την 1η θέση του ενωσιακού.

Πολλά συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στον αθλητή μας Τριανταφύλλου Θάνο για την 3η θέση στη Φιλοθέη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στις επόμενες του αθλητικές συναντήσεις.

Μοιράσου αυτό το άρθρο με τους φίλους σου...

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top